“Крадіжка століття”: у росії зняли телерепортаж про викрадення сільського туалету (ВІДЕО)

event 20:10 Вівторок 14 Лютого 2023 КУРЙОЗИ

В росії поліція розслідує викрадення громадського туалету в одному із селищ на Уралі. Місцеві “ЗМІ” навіть присвятили цілий телерепортаж цьому кричущому злочину.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Як повідомляє РІА “Новий День”, 4 роки тому в селищі Новоукраїнський Чесменського району Челябінської області відбулася знаменна подія – поруч з місцевим фельдшерсько-акушерським пунктом спорудили вигрібну яму з дерев’яною дощатою кабінкою над нею. 

Однієї морозної ночі місцеву пам’ятку, яка обійшлася бюджету в цілих 10 тисяч рублів, хтось підло викрав. Голова селища звернулася в поліцію, щоб розшукати злочинця, який позбавив селище головного вогнища цивілізації.

Справа виявилася настільки резонансною, що про викрадення туалетної кабінки місцеві журналісти зняли цілий телерепортаж.

Коментар: Громадський туалет. Влада поставила його кілька років тому, але в один із січневих днів клозет зник. Хто позбавив селян кімнати роздумів і спалив у печі замість дров, з’ясовувала наша журналістка“, – серйозним тоном заявив на початку телесюжету ведучий уральських новин.

Читайте також: У Черкаській області хлопці підпалили чоловіка у прямому ефірі Tik-Tok

Розслідування, проведене місцевим дільничним, вивело на слід безробітного жителя того ж селища. Поліцейський стверджує, що чоловік просто пустив на дрова кабінку вуличного громадського туалету і підло обігрівав цими дошками свій будинок цілих два дні. 

Відомо, що до моменту приходу дільничного всі дошки вже були спалені. Доказами слідство порахувало наявність в господарстві у підозрюваного сокири і дерев’яних трісок біля колоди для рубки дров. Тепер чоловіка судитимуть.

У сюжеті не уточнюється, чи буде ФСБ перевіряти підозрюваного на зв’язок з українською розвідкою, але місцева влада вже заявила, що новий туалет ставити не будуть – “не ризикують”.

Останні новини
04.05.2024, Субота
03.05.2024, П’ятниця
02.05.2024, Четвер
01.05.2024, Середа
30.04.2024, Вівторок
29.04.2024, Понеділок
28.04.2024, Неділя
Читати більше новинarrow_forward