Коли і чим закінчиться війна в Україні: топ найпопулярніших думок астрологів

event 21:36 Середа 18 Травня 2022 БЛОГ

Українці, які з 24 лютого цього року живуть у стані страху і тривоги, хочуть знати дату закінчення бойових дій на території своєї країни. Думки з цього приводу у експертів в сфері астрології відрізняються, пише Уніан.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Влад Росс

На його думку, доля України круто зміниться після 25 травня.

Коментар: Зараз в знак Овна увійшов Юпітер, який розширює вогонь небезпеки. 25 травня туди увійде і Марс – планета війни. Тобто нас чекає досить кровопролитна ситуація. Але в кінцевому підсумку почнеться перелом. Зараз найнебезпечніше, що може бути-це ядерна зброя. Найважливіший переломний момент може наступити в липні. Тоді, можливо, буде повалена влада в Москві“, – сказав Росс.

Дмитро Уранус

Цей астролог дав тривожний прогноз для України на найближчі два тижні. 

Коментар: Дана карта затемнення дуже тривожна. Сонце в Тельці і місяць в Скорпіоні будуть одночасно вражені напруженими аспектами Сатурна у Водолії. Задіяні знаки України, Росії і знак смерті і руйнування“, — прокоментував експерт. 

Анжела Перл

Астролог прогнозує, що кінця активних бойових дій в цьому році чекати не варто. Вона каже, що в березні 2023 року буде підписаний документ, який ознаменує мир в Україні. Можливо, це буде акт капітуляції РФ. 

Коментар: Ми переможемо. Астрологія свідчить, що Україна здобуде перемогу. І я думаю, зараз вже немає в цьому сумнівів“, – сказала Анжела.

Наталія Борисенко

Цей експерт розповіла, що Україна може остаточно позбутися російських окупантів приблизно до кінця літа цього року. 

Коментар: Очевидно, на День Незалежності 24 серпня буде оголошена перемога над Росією. І мир буде з цього моменту“, – уточнила Борисенко.

Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward