Ютубер потужно заміксував хіт “Ой у лузі червона калина” у виконанні Хливнюка (ВІДЕО)

event 23:01 П’ятниця 04 Березня 2022 ПОДІЇ

Лідер українського гурту “Бумбокс” Андрій Хливнюк та південноафриканський музикант Девід Скотт, відомий під псевдонімом The Kiffness, записали музичну колаборацію на пісню “Ой у лузі червона калина”. Сучасний ремікс хіта Українських січових стрільців зробив сам Скотт, оскільки його надихнула відвага виконавця, який захищає Україну від російських загарбників, пише Obozrevatel.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Кліп The Kiffness опублікував на своєму Youtube-каналі. Весь заробіток, отриманий із відео, і пожертви слухачів перейдуть на підтримку Збройних сил України. Хливнюк, патрулюючи вулиці Києва біля Михайлівського собору, заспівав акапельно пісню “Ой у лузі червона калина”, а The Kiffness запропонував покласти його голос на музику.

Коментар: Андрій Хливнюк припинив турне по США, щоб захистити свою країну від Путіна. Співак дозволив мені зробити ремікс на нещодавнє відео, де він співає українську народну пісню“, – написав The Kiffness у соцмережах про лідера гурту “Бумбокс”.

Музикант із Південної Африки The Kiffness вирішив піснею підтримати Україну, яка бореться проти російської окупації.

Коментар: Моя любов і думки з українським народом та з усіма людьми в Росії, які виступають проти безглуздої війни, яку розпочав Путін“, – висловився Девід Скотт на підтримку українців.

The Kiffness став відомим завдяки тому, що усі звуки вміє класти на музику. Він пише пісні англійською, об’єднуючись з іноземними музикантами, які співають різними мовами.

Слухачі з усього світу підтримали українців і високо оцінили аранжування пісні з допомогою діджейського пульта та духових інструментів. Користувачі мережі побажали Андрію Хливнюку хоробрості:

Коментар: Такий голос треба берегти. Бережіть себе і боріться хоробро“, – бажають Хливнюку у коментарях.

Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward