Як захистити себе від холоду: корисні поради

event 14:19 Понеділок 31 Жовтня 2022 Суспільство

Чим ближче зима, тим все частіше виникають питання, що робити щоб врятуватися від холоду, чим варто запастися для зігріву навіть у найлютіші морози, пише уніан.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Як захистити себе від холоду

У першу чергу слід заготовити термобілизну, ковдри або ж придбати зимовий спальний мішок. Не завадить подумати про покупку обігрівача і електроковдри. У самому крайньому випадку допоможуть грілки.

Термобілизна взимку напевно давно вже стала must have для багатьох. Якщо ж ви вперше вибираєте комплект термобілизни, пам’ятайте, що вона повинна щільно прилягати до тіла, однак, ні в якому разі не меншого розміру, ніж потрібно. Також найкраще підійде синтетична білизна.

Спальний мішок легко замінить кілька ковдр і у разі потреби його можна компактно упакувати. Вибирати найкраще спальники, які розраховані на більш низькі температури. 

Електроковдра – непоганий варіант для зігріву в холодну погоду. Добре, якщо у вашій моделі буде кілька режимів нагріву, а також функція автовідключення, яка допоможе заощадити електроенергію.

Як зігрітися на вулиці вночі

Збираючись на вулицю взимку, надягайте верхній одяг з синтетичної тканини, яка непромокає та непродувається. А вибираючи одяг під низ, не віддавайте перевагу бавовняним речам. Найкраще підійдуть речі з вовни, шовку або ж синтетики. Чим більше шарів одягу буде, тим краще. 

Опинившись на вулиці у морозну погоду, намагайтеся ховатися від вітру, при цьому важливо закривати обличчя та обов’язково рівномірно дихати носом. Ці нескладні хитрощі щоб врятуватися від холоду вельми результативні.

Коли почнете замерзати, знайдіть приміщення, де можна погрітися. Навіть п’ять хвилин у магазині або аптеці можуть вберегти від обмороження.

Теги: поради
Останні новини
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
Читати більше новинarrow_forward