Як схуднути швидко і ефективно за знаком Зодіаку: тренування і дієта

event 15:19 Вівторок 10 Травня 2022 БЛОГ

Процес схуднення і приведення тіла в тонус – нелегке завдання, до якої приступає кожна жінка напередодні пляжного сезону. Іноді буває так, що тренування і дієти не допомагають – можливо, ви вибрали для себе неправильний шлях, пише Уніан.

 УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Як схуднути жінці Овну, Стрільцю і Льву

Вогняні представники знака – палкі і пристрасні жінки, яким важливо завжди виглядати добре. Для них астрологи склали унікальну методику ефективного схуднення.

Овен

Овни дуже люблять смачно поїсти, іноді не можуть зупинитися і не вміють контролювати розмір порцій. Саме тому дієтологи і астрологи рекомендують Овнам відмовитися від жирної та калорійної їжі, снеків, солодкого, замість цього їсти рибу, фрукти, овочі і кисломолочну продукцію.

Для вдалого схуднення Овнам потрібна хороша мотивація, тоді процес схуднення піде швидше. Ідеальним варіантом фізичних навантажень буде лазня або кардионагрузки.

Стрілець

Як правило, до 40 років Стрільці взагалі не стикаються з проблемою зайвої ваги. Зате потім звичка багато і нерегулярно харчуватися, а також малорухливий спосіб життя дають свій негативний результат.

Важливо змінити раціон – вибирати для себе рибу, бобові, овочі та фрукти. Забути про копченості, соління і алкоголь. В якості спорту астрологи рекомендують розглянути піший туризм, скелелазіння і командні ігри.

Лев

У харизматичних Левів залізна сила волі, тому на дієтах їм сидіти неважко, як і регулярно займатися спортом. Єдина причина, по якій вони можуть набрати зайву вагу – це щільний робочий графік, через який не виходить ходити в зал. До того ж, посиденьки з друзями і галасливі вечірки ніколи не проходять безслідно.

Перегляньте свій раціон і збільште кількість риби, свіжих овочів і фруктів, салатів і м’яса на пару. Танці – найбільш підходящий вид спорту для представників стихії вогню.

Як схуднути Скорпіону, Раку і Рибам

Водні представники знака – особливі люди, дуже чутливі, відповідальні і серйозні. До питання своєї зовнішності підходять філософськи, майже ніколи не рівняються на стандарти краси, а орієнтуються на свої внутрішні відчуття.

Скорпіон

Скорпіонам дуже важливо виглядати добре, тому вони можуть сидіти на дієтах постійно. Головне, про що важливо пам’ятати – не прибирати з раціону сир, йогурт і кефір. Астрологи рекомендують Скорпіонам відмовитися від звички перекушувати на ходу і вибрати спорт, де можна поставити який-небудь рекорд, наприклад, в бігу.

Рак

Раки часто і швидко набирають вагу, тому що звикли заїдати стрес солодкою або шкідливою їжею. Відмовтеся від висококалорійних продуктів, замість них включіть в меню овочеві супи, рибу, каші і свіжі овочі. Плавання, спортивна ходьба або біг – найбільш підходящі види спорту для Рака.

Риби

Чутливі і меланхолійні Риби люблять поїсти, особливо, коли нічим зайнятися. Тому дієтологи рекомендують шукати якісь хобі для того, щоб відволікатися від їжі. Крім того, найбільш небезпечними продуктами для Риб вважаються: білий цукор, жирні продукти і напівфабрикати. 

Дієтологи рекомендують більше пити чистої води, вживати горіхи і насіння. Кращі види спорту – йога, плавання або спортивна ходьба.

Як схуднути Терезам, Близнюкам і Водолію

Повітряні знаки Зодіаку в принципі не схильні до повноти, але злий жарт з ними може зіграти недостатня кількість руху. Такі люди піддаються настрою і сьогодні можуть рішуче худнути, а завтра знову об’їдатися, тому їм важливо зберігати цей баланс.

Близнюки

Представники цього знака рідко ставлять перед собою мету схуднення, але часто живуть на одних перекусах, що негативно відбивається на фігурі. Якщо ви хочете виглядати добре, відмовтеся від фаст-фуду, солодощів і жирної їжі. Створюйте собі різноманітний раціон, в якому буде багато свіжих фруктів і овочів. Ідеальний тип фізичних навантажень – командні види спорту, кардіонавантаження.

Терези

Дівчата зі знаком Зодіаку Терези дуже трепетно ставляться до своєї зовнішності і використовують будь-яку можливість, щоб її вдосконалити. Тому дієтологи вважають, що вам потрібно відмовитися від копчень, солінь, солодкого і смаженого. Замість цього пийте воду, їжте овочеві салати і бігайте вечорами. Головне – ніяких виснажливих дієт, максимум – розвантажувальні дні.

Водолій

Водолії нечасто страждають від зайвої ваги в цілому, скоріше – їх можуть не влаштовувати окремі частини тіла. Для того, щоб привести силует в норму, готуйте собі овочеві супи, м’ясо або рибу на пару, а також вітамінні салати. Забудьте про алкоголь, солодке і жирне. В якості спортивних навантажень вибирайте фітнес, танці або теніс.

Як схуднути дівчині Козерогу, Тельцю або Діві

Земні знаки досить консервативні і в питаннях фігури теж. Вони постійно намагаються тримати себе у формі, але заважати цьому може пристрасть до шкідливої їжі або погана спадковість. Однак, це не означає, що ситуація безвихідна.

Козеріг

Козероги, на щастя, досить цілеспрямовані люди, для яких схуднути – не проблема, якщо їм це потрібно. Для того, щоб процес йшов швидко, в раціоні повинні бути присутніми риба, м’ясо, сир, овочі. Замість солодощів краще купувати ягоди або фрукти. Що стосується спорту, то сміливо записуйтеся в тренажерний зал і пам’ятайте, що заняття повинні бути регулярними.

Телець

Ці представники знака дуже люблять смачно поїсти, до того ж, вважаються справжніми гурманами. Саме тому їм потрібно пильно стежити за кількістю мучного і солодкого, а краще – влаштовувати розвантажувальні дні, очищаючи організм від шлаків. Оптимальні спортивні навантаження – йога, плавання або біг вранці.

Діва

Діви завжди стежать за своїм здоров’ям, тому рідко можна зустріти представників знака, які страждають від зайвої ваги. Проте, любов до солодкого може стати причиною проблем з фігурою.

Міняти раціон потрібно з розумом – включати в нього кабачки, каші, фрукти, овочі та кисломолочні напої. Ідеальний спорт – біг або їзда на велосипеді.

Останні новини
29.03.2024, П’ятниця
28.03.2024, Четвер
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward