Як пожежник з Великобританії ділився досвідом з рівненськими вогнеборцями (фото)

event 15:06 Понеділок 28 Вересня 2020 РІВНЕ

На Рівненщину із дводенним візитом завітав професійний пожежний з Великобританії – Джейсон Холл.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

За інформацією головного управління ДСНС у Рівненській області, гість проводив тренінги для вогнеборців 8-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Сарни.

Зокрема, у перший день візиту Джейсон Холл провів тренінг щодо гасіння пожеж в закритих приміщеннях та багатоповерхових будинках з дотриманням необхідних мір безпеки для рятувальників на таких складних пожежах.

Другого – практичний тренінг на навчальному полігоні частини щодо деблокування потерпілих з пошкоджених внаслідок ДТП автомобілів.

Також окремо було навчання по дотриманню техніки безпеки пожежними-рятувальниками при виконанні невідкладних робіт на місці надзвичайної ситуації.

Такі тренінги є надзвичайно важливими. Вони не лише зміцнюють партнерські відносини між країнами, а й забезпечують впровадження нових та сучасних методів порятунку людей на будь-якому контененті земної кулі, – зазначають в головному управлінні ДСНС у Рівненській області.

Довідково. Англійський вогнеборець має 32 роки стажу в пожежно-рятувальній службі її величності, а також має чималий міжнародний досвід роботи інструктором за кордоном. Нині Джейсон навчає пожежників в Об’єднаних Арабських Еміратах.

Джерело: пресслужба РОДА

Читайте також: На Рівненщині найвищі темпи “Великого будівництва” зі всієї України

Останні новини
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward