Як обрати зимовий костюм для активного відпочинку: поради

event 15:15 Вівторок 23 Березня 2021 БЛОГ

Вихід на полювання, рибалку чи просто активний одяг взимку вимагає ретельної підготовки. Особливу увагу слід звертати на екіпіровку. Саме від неї залежить комфорт і безпека під час зимового походу. На українському ринку можна знайти не так багато якісних виробників зимового одягу. Одним із таких є відомий бренд Norfin.

Особливості зимових костюмів Норфін

  • Теплий капюшон з козирком, який надійно захищає голову від опадів та морозу;

Таким чином, зимові костюми Норфін є практичною та надійною екіпіровкою під час активного відпочинку чи довгих мисливських походів.

Як обрати зимовий костюм

Перш за все, слід враховувати для чого він потрібний. Моделі для риболовлі та полювання відрізняються від туристичних своїм зовнішнім виглядом та функціональністю. Наприклад, зимові костюми для полювання від Норфін мають характерний камуфляжний дизайн. Він дозволяє бути менш помітним для тварин серед природного ландшафту. Вимоги до зовнішнього вигляду одягу для активного відпочинку не такі суворі. Зазвичай вони продаються у яскравому та сучасному дизайні.

Друга важлива особливість вибору – температурний режим, в якому буде експлуатуватися зимовий одяг. В асортименті Norfin можна знайти костюми для температури від -5 до -45. Вони відрізняються матеріалами та вартістю. Одяг для температури до -5 вважається демісезонним, адже його можна використовувати пізньою осінню та ранньою весною. Наприклад, це модель Norfin Verity Terracot р.S. Для більш екстремальних температур слід обирати моделі з товстим шаром утеплювача та щільною тканиною. Найбільш витривалим до низьких температур (до -45) костюмом вважається Norfin Extreme 5 р.S. Усі доступні моделі розміщені на сайті norfin.com.ua.

Які матеріали використовує виробник

Компанія має декілька десятків моделей зимових костюмів. Ознайомитися з асортиментом можна на сайті офіційного представника бренду в Україні за посиланням тут. Одяг відрізняється за температурним режимом, від якого він може захистити людину, за призначенням і матеріалами. Якщо шукати зимові костюми Норфін за призначенням, вони діляться на такі категорії:

  • Для полювання;
  • Для риболовлі;
  • Для туризму і активного відпочинку;

Не дивлячись на це, окремі елементи костюмів можна використовувати у повсякденному житті. Дизайн деяких моделей відповідає сучасним тенденціям моди.

Крім цього, моделі від компанії Норфін мають високий рівень практичності. Мова йде про:

  • Накладні кишені, які захищають важливі речі;
  • Кишені для відігрівання рук;
  • Підкладки на колінах, ліктях та сідалищі;
  • Світловідбиваючі вставки, які допоможуть знайти людину в темну пору доби;
  • Водонепроникну тканину з «дихаючою» мембраною;

У більшості випадків виробник використовує багатошарову тканину Nortex Breathable. Як вже було відзначено, вона дозволяє тілу дихати, але зберігає водонепроникну особливість ззовні. Також Норфін використовує у своєму одягу утеплювачі Hollofil та Thermo Guard. Кожен зимовий костюм має два основні елементи: куртку та напівкомбінезон. У моделях з підвищеними вимогами до захисту від низьких температур додається внутрішня куртка, яка значно підвищує термозахист тіла. Її основна – вже згаданий наповнювач Hollofil.

Додатково слід відзначити, що лінійка зимових костюмів Норфін має доволі широкий вибір розмірів (починаючи від S і завершуючи XXXXL. Будь-яка модель може бути додатково відрегульована за допомогою лямок та застібок.

Зимові костюми Norfin теплі, водонепроникні та універсальні. Ознайомитися та замовити одну з моделей можна за посиланням norfin.com.ua. На сайті є функція швидкого сортування одягу для більш комфортного пошуку необхідного одягу.

*Матеріал публікується на правах реклами

Останні новини
29.03.2024, П’ятниця
28.03.2024, Четвер
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward