Гумористичний гороскоп — дуже правдивий, але тільки для дорослих

event 11:45 Вівторок 24 Травня 2022 БЛОГ

Пропонуємо вам гумористичний гороскоп — дуже правдивий. Але тільки для дорослих, бо “гострі” словечка трапляються у характеристиці кожного знаку Зодіаку, пише coma

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

І нехай, цей гороскоп трохи з перчиком. Але він не тільки точно описує всіх представників Зодіаку , але і чудово піднімає настрій.

Овен

Баран — він і є баран. Завжди правий і не *бе. Простіше вбити відразу, ніж починати з ним сперечатися, тому що переспорити Овна можливо тільки в одному випадку — якщо він сліпоглухонімий безрукий і безногий інвалід (і то, є величезний шанс, що навіть в цьому випадку він все одно покаже вам *уй).

Зате Овни чесні. Іноді такі чесні, що аж зуби зводить: максимально чесно відповість, якщо вам не йде стрижка або сукня вас повнить. З цим нічого не поробиш, доведеться змиритися (або вбити, як уже говорилося вище). У домашніх справах Овен, як правило, марний — він уміє тільки генерувати геніальні ідеї, а рутиною намагається підошов не оскверняти.

Втім, якщо дати Овнові зрозуміти, що Стрілець миє підлогу краще за нього — кістьми, *ука, ляже, але буде щосуботи каніфолити ваш паркет. Тому що немає на світі речі, у якій Овен поступився б Стрільцеві. З Овном ніколи не буває нудно — цей знак має якийсь кармічний, *ука, талант шукати пригоди на свою прекрасну жопу.

Легко і швидко вміє заробляти гроші, але бабло як гордий і принциповий тип ненавидить, тому намагається моментально від нього позбавитися. При цьому, *ука, завжди має якісь заначки, які взагалі-то набагато пристойніше мати Діві. Через непроглядне розпі*дяйство про заначки забуває, що навіть на руку серцевому другу Овна, особливо якщо він — це Близнюки.

Телець

Телець — це пи*дец і більше про цей знак мені сказати нічого. Ще більш наполегливий за Овна, але не володіє його чарівним недбалим розпі*дяйством. Плюшкін, здатний століттями любовно зберігати в будинку всяке непотрібне гі*но, дуже дивується, коли всі ці поламані транзисторні приймачі, шарикопідшипники, ганчір’я, макулатуру та іншу лабуду намагаються викинути на смітник.

Постійний у своїх уподобаннях, в тому числі і до людського гі*на, через що буває нещасний в любові, на жаль. Підозрілий до всирачки, ревнивий як *ука, жодного разу не новатор. Тому на перший погляд може здатися похмурим мудаком. Таємний збоченець. *блі любить до втрати пульсу.

Недовірливий до нових людей, але для старих друзів порве на грудях останню сорочку, а на *опі — волосся. На який *уй друзям рвана сорочка — задуматися в принципі не здатний. Альтруїст, хоча постійно отримує за це по морді.

Близнюки

Близнюки — це дуже круто, якщо він один, і зовсім абзац, якщо їх хоча б два. Можуть пи*діти без зупинки хоч три доби і жодного разу не повторитися, що в загальному-то прикольно, але іноді стомлює. Близнюкам зазвичай всі заздрять, тому що він і жнець, і читець, і на дуді гравець. Простіше кажучи — в кожній *опі — затичка.

Але ніхто не здогадується, як насправді важко Близнюкам вижити і вибирати в цьому величезному світі можливостей — їм завжди здається, що життя проходить стороною, навіть якщо він по вуха в *айні, в подіях. Любить займатися сексом, жерти і отримувати нову інформацію — найкраще одночасно. За це має славу збоченця, хоча насправді він просто економить час.

Феноменально ледачий, дев’яносто відсотків своєї бурхливої ​​діяльності розгортає тільки для того, щоб від нього нарешті від*балися і залишили в спокої. Справляє враження пи*добола і взагалі “васі”. Хоча насправді не дурень, щоб почитати в перервах між розпи*дяйством Канта і К’єркегора (читання найчастіше все одно супроводжується ідіотським сміхом і вигуками типу “ііііі”, що дуже мило виглядає, тому що гумор у К’єркегора дійсно може визнати тільки близнюк).

Сентиментальний як остання портова *лядь, вірить в романтику, хоча постійно від неї відхрещується і демонстративно скалить зуби над тими, хто про неї говорить. У любові звичайно нещасний (так і хочеться сказати — тому що вірить в романтику). Бо терпіти постійні феєрії, влаштовані Близнюком, ідіотичні веселощі і веселий ідіотизм, в силах тільки Овен, а на всіх Близнюків гі*на не вистачає.

Рак

Боюся здатися упередженою, але гірше Раку — немає знаку. Принаймні, для мене. Рак — недовірливе *мо, докучає всім запитаннями на кшталт: “а якщо я сяду в джакузі після Педро-Франческо-Мудозвондо, який, звичайно ж, *рочив під водою на мій світлий образ, то я не завагітнію?” При цьому Рака абсолютно не хвилює, що у нього немає джакузі і взагалі він мужик.

Схильний постійно уявляти кінець світу, лякатися власної уяви, впадати в істерику і вдаватися до Діви за розрадою. Гидливий як падло, на безлюдному острові обов’язково здохне від голоду, тому що фізично не здатний зжерти продукт, який не загорнутий в поліетилен, а валяється, скажімо, під пальмою. *батися люблять, але якось без вогника. Втім, якщо захоче, може дати жару, але потім зжере себе з гі*ном за те, що так старався загалом-то даремно.

Жінки-Раки — це якраз ті, хто дивиться порнуху з надією, що в кінці всі неодмінно одружаться. Люблять довго і похмуро *издіти на тему власних болячок та інших життєвих невдач, чим відлякують від себе всіх, крім Тельців. Вони ще більш нудні в питаннях, що стосуються власного організму. Вірні, тому що бояться хламідій і трихомонозу. Схильні до пияцтва і філософії. І те й інше зазвичай до добра Раків не доводить.

Лев

Людей ділить на два сорти — свита, яка допускається до тіла, і холуї, на яких точать пазурі і зуби. Егоїст, звичайно, але Леву егоїзм прощаєш за його святу і тверду віру у власну о*ізденітельность. Ласий до лестощів, *ука, за допомогою них з Лева можна витягнути все, що завгодно. Великодушний і не дурень сам над собою посміятися.

Всім іншим від насмішок над Левом варто утриматися, якщо немає бажання провести решту годин болісного існування в реанімації з кілком в *опі. Хамуватий, але елегантний. 

Здатний будь-кого втоптати по вуха в какашки, що іноді і проробляє з чистої цікавості і дитячого у*ьобанского бажання “позирити”.

Пан у всьому. Партнеру недвозначно дає зрозуміти, наскільки о*уєнне щастя привалило йому у вигляді Лева і вимагає до себе відповідного звернення. Не проти, якщо в побуті його звуть просто Всевишній. Вірний, втім, друг, любить дарувати дорогі та цінні подарунки, щоб всі в черговий раз переконалися, що він таки нев*бенний. Любить пожерти, поспати і попи*діти, через що часто дружить із Близнюками. Нестерпний в великих кількостях, якщо ви Діва, Рак або Риби.

Діва

Що можна сказати про знак, коли за мене все вже сказала *уха наука? Діва — найбільш, *ука, жорстокий і нелюдський знак Зодіаку. За даними міжнародної статистики, найбільше маніяків-психопатів виростає саме з Дів. Ця *ука здатна ласкаво посміхатися тобі, а в голові малювати чарівну картину твоїх кишок, прив’язаних до люстри. Видам вам таємницю — всі маленькі Діви в дитинстві планують стати Чорними Володарями Планети.

А коли виростають і розуміють, що про*бав, стають просто безсердечними монстроїдами і отруюють своєю педантичністю і любов’ю до закону і порядку (а коріння, зрозуміло, ще з сопляцьких бажань захавати Всесвіт) існування буквально кожному, кому пощастить жити з Дівою на одній території.

Дружина-Діва — це та тітка, яка заправляє тобі ліжко, коли ти в третій годині ночі встаєш по*сати. Чоловік-Діва — найстрашніший вчитель математики, якого ви можете собі уявити. Контроль-фріки, звичайно ж. Тра*ається за розкладом, тому що у всьому має бути порядок. Причин своїх вчинків нікому не пояснює, виною тому: знову-таки винесена з дитинства манія величі.

Втім, може впасти і в іншу крайність — ні в гріш себе не ставити і взагалі, *ука, щоденно зображати з себе жертву і ягня, чим і за*обує оточуючих до страшного. Взагалі, до речі, любить грати на нервах близьких і почати страждати на публіку, причому, гадина, сама зазвичай вірить в свої страждання, тому починає хворіти і чахнути. У побуті корисна, тому що знає і вміє безліч всяких кунштюків (вивчила поки планувала стати Чорним Володарем). Взагалі жити з нею можна, якщо тотально абстрагуватися і прибрати з дому зброю.

Терези

Коротко — естет ху*в. Сім п’ятниць на тижні — а туди ж: пікассо, гогені-*уєні, про святе мистецтво, а відра сміттєвого за собою винести не здогадається. Не до того. Все свідоме життя бігає в пошуках світлого ідеалу, тому часу на те, щоб навчитися готувати або пришивати ґудзики не знаходить.

Любить причепуритися, при цьому за*бе всіх оточуючих, вибираючи між тииим з перламутровими гудзиками і ооось цим з шовковою відстрочкою. І не дурень, щоб сходити наліво, при цьому може мати постійного партнера і пояснювати зради тим, що душею він завжди вірний Єдиному/ой. А тіло — це так, суть прах смер*ючий.

Загалом, той ще *ондон. Ганяється за душевною рівновагою, яка для Терезів в принципі недосяжна, бо б*ядська натура завжди переважає над високо духовними ідеалами. Як і всі нерішучі у*бани, часто мучиться нервовим хворобами, типу псоріазу та гастриту. Заздрісний, але не злісний. Схильний підставляти *упу, причому робить це виключно з мазохічної любові до людства, а не з метою щось отримати.

Виглядає зазвичай ніжним і сумним, пробуджує небезпечне бажання приголубити і взяти під крило, чого робити не варто ні в якому разі, тому що мізки Терези вміють виносити краще за всіх інших знаків, разом узятих. Знаходиться, с*уко, в постійному когнітивному дисонансі між реальністю і бажаним, тому що лох.

Скорпіон

*бар-терорист. Коли *бать нікого, починає *бать мозок. Як правило, собі самому. Постійно фонтанує всякими маячними ідеями, самозакоханий до всирачки, цілісінький день готовий витріщатися в дзеркало на своє відображення і з розчуленою либою констатувати, що “краше” в світі точно нікого немає. Істерик, і навіть не соромиться цим хизуватися.

У житті цікавиться тільки *блею і собою, на крайняк — людьми, які ним цікавляться. Добродушний, якщо не намагатися зайняти у нього бабла. Гроші, до речі, любить майже так само, як себе самого і вміє їх заробляти.

Потайний, *ука, сил немає ніяких, витягнути з Скорпіона інфу, яку він не хоче розголошувати, практично так само важко, як видати заміж п’ятидесятирічну незайману. Дволикий Анус, с*уко, постійно метається між високими ідеалами і бажанням зробити кому-небудь западло.

У бажанні та вмінні пробивати лобом стіну може зрівнятися тільки з Овном, цілі найчастіше обирає такі ж дурні, але з принципу не відступається. Стійко переносить всю *опу, яка періодично з ним трапляється, тому що знає — заслужив. В цілому справляє враження Бармаглота — страшний, гучний, с*уко, грізний — але в душі справжній шушпанчик.

Стрілець

Стрілець — це ще один зодіакальний пе*дець. Особиста думка Стрільця зобов’язана стати істиною в останній інстанції для всіх, хто ненароком опинився неподалік. Висловлює її охоче, часто і навіть тоді, коли йому настійно радять цього не робити і взагалі погрожують розбити за це обличчя.

Щиро дивується, якщо на нього за це ображаються. Взагалі, *ука, дуже везучий по життю знак, що трохи компенсує постійну відсутність у нього бабла. У Стрільця, незважаючи на схильність до викривальних словесних проносів, зазвичай багато друзів, які його, убогого, підгодовують і обігрівають. А все тому, що він спритно вміє прикидатися Пуською, особливо коли рот зайнятий жратвою.

Основний недолік — ніяк не може заткнутися, розповідаючи всім правду про всіх, тому здатний спи*діти зайве, за що знову-таки частенько буває битий. Схильний до всіх форм наркозалежності, *учара, а також до релігійного фанатизму, що по суті одне і те ж. Добрий, але *уй це відразу зрозумієш.

Козеріг

На перший погляд — сумне гі*но (с). Девіз у Козерога такий: як би ху*ово мені не було сьогодні, завтра напевно буде ще гірше. Маскується, *ука, під бодрячка, щоб не відгребти за похмурий вираз *бала, але все одно відгрібає. Щастя Козеріг осягає лише одним способом — ви*обується як проклятий.

Байдикуватий Козеріг — це мертвий Козеріг. Якщо не має змоги працювати, все одно буде придумувати собі купу дивних занять, тому що без діла дзену Козерогові не досягти, а Козеріг, що не досяг дзену — це Рак. Воно вам треба? Спочатку здається лагідним і навіть ручним, але при першій зручній нагоді впендюрить вам піджопник своїми недолугими рогами. З особливим задоволенням виконає це, якщо ви Близнюки або Лев — ці знаки терпіти не може за належну статусу грайливість.

Хитро*опий. Скупий — але не завжди. Найкраще себе почуває в обнімку з грошовим мішком. Любить під*бнути, не може зупинитися навіть тоді, коли ситуація загострюється, але робить це так уміло, що сам о*уєває, коли виходить сухим з ​​води. Загалом дуже не капосний, хоча і виглядає таким. У виборі партнерів керується в основному здоровим глуздом і розрахунком, тому в сімейному житті, собака, щасливий як ніхто.

Водолій

Особливі прикмети — всім, ну абсолютно кожному падлу подобається, як горезвісний червонець. По частині попи*діти складає гідну конкуренцію Близнюкам. 

Спілкуватися, навіть в незнайомій компанії рветься, як моряк далекого плавання в квартал червоних ліхтарів. Виглядає завжди так, ніби злегка з дуба звалився, причому саме цим і заворожує. Легкий флаєр *банутості надає Водоліям нез’ясовну чарівність, яка притягує до них дурненьких захоплених фанатів. Навіть, якщо в житті Водолія все йде через *опу, примудряється роздавати оточуючим поради, які, *ука, працюють. 

При всій видимій та відчутній пухнатості і пі*дастості потенційно — великий злочинець. Завжди аферист, хай тільки в мріях. Не існує Водолія без криміналу в темному минулому, закон порушує абсолютно без докорів сумління і навіть, не побоюся цього слова, з насолодою. При цьому, *ука, чудово розуміє, на відміну від тих же Близнюків, що робить некошерно, але клав на це. Зовні схожі на помісь Божевільного Капелюшника з Мерилін Монро.

Риби

Риби бувають двох видів: опі*денівші у власній безпринципності породження пекла і вірні, істинно добрі, з непохитною мораллю — ангели. Причому мерзенним Рибам, як правило, в житті все прощають, оху*ваючи, тоді як ангелоподібні Рибки-мучениці дратують обивателів недосяжною святістю.

Бля*увати можуть по-страшному, причому зловити Рибу на бля*стві або змусити її в цьому зізнатися складніше, ніж побачити морщерогого кизляка. До останнього ви будете дивитися їй в чесні, повні сліз очі і вірити, вірити.

Бездушні *ондони, ніяких моральних принципів. Схильні пи*діти по-чорному, причому навіть тоді, коли начебто і немає чого, наганяти туману і взагалі вводити людей в оману. Але на Риб не можна за це ображатися, пекельні муки совісті у них — звичайна справа, причому мучаться іноді заодно і за те , чого не робили.

Схильні ідеалізувати людей, а потім ображатися на них за те, що ті виявилися мудаками. Можуть ні з того, ні з сього почати мстити світу навколо, абстрактно і по-у*банськи. Зворушливі у своїх ілюзіях. І навіть, коли виявляються *учарами і падлами, їх все одно прощають за глобальне невміння жити в нашому матеріальному світі.

Мабуть, ви переконалися, що цей гороскоп хоч і гумористичний, зате дуже правдивий. Але підходить тільки для дорослих.

Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward