Гороскоп на 7 березня: чого чекати Тельцям, Овнам, Дівам та іншим знакам Зодіаку в неділю?

event 09:23 Неділя 07 Березня 2021 ПОДІЇ

7 березня день, коли можна і треба думати про майбутнє: складати плани, призначати мету і розробляти тактику і стратегію, необхідні для їх досягнення. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Щоправда, перш ніж рухатися вперед, необхідно закрити всі вже розпочаті справи і підібрати “хвости” — вони будуть гальмувати роботу, весь час повертаючи до недоробок.

Гороскоп на 7 березня для Овнів

У будь-якій ситуації вам досить буде тільки попросити про сприяння, як на допомогу кинеться безліч людей. На щастя, приводів для рятувальних заходів в цей день у вас не буде.

Гороскоп на 7 березня для Тельців

Запорукою успіху в цей день для вас стане найсуворіша дисципліна: необхідно зосередитися на виконанні завдання і не відволікатися на дрібниці у вигляді перекурів і балаканини телефоном.

Гороскоп на 7 березня для Близнюків

Головне в цей час — вірити в себе, тоді будь-яка справа виявиться вам до снаги, якою б складною вона не здавалося: зробивши перший крок, ви зрозумієте, що нічого неможливого для вас немає.

Гороскоп на 7 березня для Раків

Не бійтеся просити поради в незрозумілій для вас ситуації: людина не може знати всього на світі, а ті, до кого ви звернетеся за підказкою, подадуть воістину геніальну ідею.

Гороскоп на 7 березня для Левів

День сприятливий для відпочинку з культурним ухилом, тому представникам знака рекомендується вирушити до музею чи театру, на концерт або хоча б взяти з полиці книгу улюбленого поета.

Гороскоп на 7 березня для Дів

Вам давно пора поговорити з коханою людиною про ситуацію, яка склалася у вашій родині, але до конфлікту краще не доводити — розпочавшись сьогодні, він може затягнутися надовго.

Гороскоп на 7 березня для Терезів

Можливе загострення хронічних захворювань, які необхідно лікувати за допомогою медикаментів, прописаних вам лікарем. “Призначати” таблетки самостійно категорично не рекомендується.

Гороскоп на 7 березня для Скорпіонів

Будь-яка розпочата цього дня справа, попри її вихідний статус,  буде буквально приречене на успіх: розпочніть її реалізацію, або хоча б складіть план найближчих дій.

Гороскоп на 7 березня для Стрільців

Час сприятливий для ділових переговорів: в спокійній, неформальній атмосфері вихідного дня вдасться досягти домовленостей, про які в будні можна було тільки мріяти.

Гороскоп на 7 березня для Козерогів

Ті з вас, хто поки ще самотній, нарешті зможуть зустріти людину своєї мрії — щоправда, для цього їм обов’язково потрібно буде вийти з дому: під лежачий камінь вода не потече.

Гороскоп на 7 березня для Водоліїв

Навколишні будуть схильні давати вам поради, про які ви їх не просите: вислухати ви їх, звичайно, можете, а от дослухатися і діяти відповідно до них необов’язково.

Гороскоп на 7 березня для Риб

Сьогодні вас може злегка “заносити”, тому, розмовляючи з оточенням, ретельно зважуйте кожне своє слово і особливо жарти: не варто ображати людей двозначними висловлюваннями.  

Джерело: сайт ТСН

Читайте також: Якою буде погода на вихідних: прогноз синоптиків

Останні новини
01.05.2024, Середа
30.04.2024, Вівторок
29.04.2024, Понеділок
28.04.2024, Неділя
27.04.2024, Субота
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward