Гороскоп на 30 вересня: що чекає сьогодні на Козерогів, Риб та інші знаки Зодіаку

event 10:10 П’ятниця 30 Вересня 2022 Суспільство

Гороскоп на 30 вересня розповість, кому сьогодні не можна розкидатися грошима, а кому необхідно довіритися інтуїції, пише уніан.  

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Овен

День вдалий для зустрічей з друзями. Ви зможете трохи відпочити та відволіктися від справ, які займали у вас дуже багато часу за останній період.

Телець

Зірки радять вам приділити увагу своєму здоров’ю. Проведіть день активно. Підіть на прогулянку або на шопінг, сходіть на масаж, поплавайте в басейні.

Близнюки

Сьогодні зірки рекомендують вам бути уважними та обережними. Сьогодні вам краще не сідати за кермо, бо є ризик потрапити у ДТП. Вечір проведіть із рідними та близькими.

Рак

Сьогодні вам не можна розкидатися грошима. Зірки радять нікому не позичати гроші, бо є ймовірність того, що вам їх не повернуть. Присвятіть день коханій людині.

Лев

Сьогодні вам стане в нагоді вміння красиво говорити. Можуть виникати спірні ситуації, але вам вдасться переконати співрозмовника в своїй правоті. В цілому день пройде легко.

Діва

У п’ятницю ваша інтуїція буде на високому рівні. А це означає, що ви зобов’язані до неї прислухатися. Вона підкаже вам вихід з будь-якої ситуації.

Терези

Ви можете дізнатися якусь інформацію, яка в майбутньому зіграє вам на руку. Пам’ятайте, що це дуже хороший козир у вашому рукаві. Терезам варто приділити час своїй родині. Постарайтеся розповідати їм правду та не приховувати ніяких деталей.

Скорпіон

Сьогодні вас можуть підвищити на роботі. Ви багато працювали, тому як ніхто інший заслуговуєте на те. Астрологи відзначають, що незабаром ви можете вийти на новий рівень. Проте у вас можуть з’явитися заздрісники.

Стрілець

Сьогодні вам варто зайнятися духовними практиками, які дозволять вам знайти гармонію з собою і з зовнішнім світом. Дякуйте людям, робіть їм компліменти, і вам все це повернеться стократ.

Козеріг

Козерогам потрібно зрозуміти, що чоловіки і жінки за своєю природою абсолютно різні. І те, що дозволено одним, не дозволено іншим. Тоді ви зможете уникнути багатьох неприємностей.

Водолій

Перш ніж вийти на вулицю Водоліям потрібно дізнатися прогноз погоди. Якщо ви одягнетеся не по погоді і багато часу будете проводити на свіжому повітрі, можете захворіти.

Риби

У цей день Риби можуть завести короткочасну інтрижку. Не варто розраховувати на щось серйозне, зате ви добре проведете час.

Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward