Астрологи назвали найбільш бездушні знаки Зодіаку

event 20:56 Четвер 29 Вересня 2022 Суспільство

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, від яких не варто чекати підтримки і співчуття. Вони не вміють співчувати іншим, оскільки впевнені, що всі проблеми – дурниця, пише уніан.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Йдеться про Дів, Скорпіонів і Стрільців.

Діва

Діви звикли всім керувати, тримати все під контролем. У них є мета і немає перешкод. Таку їхню поведінку можна помітити не тільки в роботі, але і в особистих стосунках. Часто їхні партнери почуваються непотрібними, кинутими, скривдженими. А все тому, що Діви не звертають уваги на почуття і емоції людей, у них в голові суцільний розрахунок.

Скорпіон

Скорпіони ростуть дуже допитливими людьми, яким в цьому житті потрібно спробувати якщо не все, то дуже багато. Тому найчастіше вони тільки в більш зрілому віці розуміють, чого хочуть насправді. А до моменту цього прозріння вони будуть кидатися то туди, то сюди. В цьому і полягає їхня проблема. Вони не враховують думку людей, які знаходяться поруч. Вони роблять так, як самі того бажають.

Стрілець

Стрільці по своїй натурі – люди, які постійно знаходяться в прийнятті. Їм складно зрозуміти інших, адже будь-яка проблема для них – дурниця. Навіть ні. Це не дурниця, а щось таке, чого взагалі в цьому світі немає. Вони звикли абстрагуватися від усього. І поки ви не чіпаєте їх, вони не будуть чіпати вас. При цьому вони можуть надати вам підтримку, але у властивій собі манері. Вам може здатися, що вони знецінюють ваші почуття.

Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward