Гороскоп на 29 листопада: що чекає сьогодні на всі знаки Зодіаку

event 08:36 Вівторок 29 Листопадаа 2022 Суспільство

Гороскоп на 29 листопада розповість, кого сьогодні чекають неприємності на роботі, а кого неочікувана подорож, пише ТСН

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ  БАЙРАКТАР NEWS.

Гороскоп на 29 листопада для Овнів

Велика ймовірність почути неприємні слова від когось із близьких: не поспішайте ображатися на цю людину: можливо, вона багато в чому має рацію і вам дійсно треба щось підкоригувати у своїй поведінці.

Гороскоп на 29 листопада для Тельців

Даючи комусь зі свого оточення дуже цінну — як вам здаватиметься — пораду, подумайте про те, що буде, якщо ця людина до неї дослухається: чи не буде вона згодом дорікати вам за те, що ви влізли не у свою справу.

Гороскоп на 29 листопада для Близнят

Небажано виривати зубами те, що не належить вам по праву: згодом ви зрозумієте, що зробили помилку, оскільки зазіхнули на чуже, а воно виявиться не настільки привабливим, як здавалося збоку.

Гороскоп на 29 листопада для Раків

Не спокушайтеся можливістю скористатися результатами своєї праці: оскільки ви не працювали над цим проєктом від початку і до кінця, то не знаєте всіх його тонкощів, та й презентувати його, як слід, не зможете.

Гороскоп на 29 листопада для Левів

Сьогодні успіх буде на вашому боці у всьому, що стосується особистого життя, тому можете сміливо призначати — чи погоджуватися – на романтичне побачення, його результати вас втішать.

Гороскоп на 29 листопада для Дів

Складуться сприятливі умови для примирення з людиною, яку ви ненароком — чи навмисно — образили: сьогодні вона охоче прийме ваші пояснення і згодом не нагадає про нинішню сварку.

Читайте також: Гороскоп на 29 листопада за картами Таро для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 29 листопада для Терезів

Все встигнути вдасться лише тим представникам вашого знака, які від самого ранку складуть докладний план дій і не відхилятимуться від нього протягом дня — особливо треба уникати безпредметних розмов.

Гороскоп на 29 листопада для Скорпіонів

Успіх очікує представників вашого знака як на роботі, так і в особистому житті, тому ініціативу — щоб згодом не шкодувати про втрачені можливості — бажано виявляти, як то кажуть, на всіх фронтах.

Гороскоп на 29 листопада для Стрільців

Вилазка на природу стане для вас найкращими ліками від поганого настрою у всіх його проявах — від легкої нудьги до серйозної депресії: головне, знайти для неї час у щільному робочому графіку.

Гороскоп на 29 листопада для Козерогів

Будь-які фінансові операції сьогодні виявляться успішними, тому можна вирішувати завдання будь-якого ступеня складності: укладати договори, підписувати контракти та проводити переговори.

Гороскоп на 29 листопада для Водоліїв

Бажано нікому не давати гроші в борг — найімовірніше, ви їх ніколи більше не побачите, тому навіть якщо позичальник викликає у вас довіру і дійсно потребує їх, вмовте його зачекати кілька днів.

Гороскоп на 29 листопада для Риб

Будь-які нинішні вчинки та рішення необхідно звіряти з внутрішнім голосом: він убереже від помилкових дій і підкаже, як вчинити, щоб у будь-якому разі опинитися у виграші.

Останні новини
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
11.04.2024, Четвер
10.04.2024, Середа
09.04.2024, Вівторок
08.04.2024, Понеділок
Читати більше новинarrow_forward