“Фанат путіна” працював на військовому заводі в Україні

event 16:06 Середа 11 Січня 2023 ПОДІЇ
russian world

Співробітники СБУ Дніпровщини викрили фаната путіна на військовому заводі у Павлограді. Ще двох його “колег” спіймали в інших структурах.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS

Один з підозрюваних виявився працівником оборонно-промислового комплексу. За словами СБУ, він був активним прихильником військового вторгнення рф в Україну. 

Колаборант не приховував своє захоплення політичним керівництвом країни агресора, і через особистий акаунт у соцмережі розповсюджував антиукраїнські матеріали. 

Пости з підтримкою окупації рашистами українських територій розміщувались ним на власній сторінці та доповнювались особистими коментарями.

Інша підозрювана – працівниця однієї з райдержадміністрацій Дніпропетровської області. Вона підтримувала російську владу та закликала передати українські території рф.

Виявилося, підозрювана має родичів у рф та повністю розділяла їх точку зору. Свої негативні висловлювання на адресу української влади колаборантка публікувала у себе в соцмережах. Антиукраїнський  контент переважно отримувався нею з проросійських пабліків та інтернет-ресурсів.

Ще одна підозрювана – місцева мешканка та співробітниця державної організації у сфері освіти. Зрадниця розповсюджувала в інтернеті проросійські меседжі. Антиукраїнські наративи переважно стосувалися підтримки лідерів країни-ворога та критики військової допомоги Україні. Контент розповсюджувався через акаунт у соцмережі.

СБУ провела обшуки у підозрюваних. Всім фігурантам  повідомлено про підозру за колабораційну діяльність.

Читайте такожСБУ викрила прислужника УПЦ МП на закликах до захоплення Києва

Останні новини
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward