Електричний Hummer зможе їздити в “режимі краба” (відео)

event 11:53 Четвер 17 Вересня 2020 У СВІТІ
Hummer crabwalk

Компанія General Motors офіційно підтвердила, що в новій моделі пікапа Hummer буде реалізований екзотичний режим руху по діагоналі, який охрестили “Crab Mode” (Режим краба).

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Такий нестандартний спосіб переміщення доступний електрокарам, оскільки вони можуть повернути одночасно всі чотири своїх колеса. За словами представників компанії, дана функція спеціально розроблена для позашляховиків майбутнього.

Чутки про електричний пікап, з якого почнеться відродження бренду Hummer, з’явилися на початку цього року. Компанія General Motors вклала $ 20 млрд в напрямок електромобілів, зробивши ставку на важкий позашляховик на електричній тязі. Потужність таких машин буде досягати еквівалента 1000 к.с., вони побудовані на модульній платформі Ultium, що дозволяє наростити потенціал батарей до 200 кВтг. “Режим краба” далеко не головна родзинка, компанія постійно підігріває інтерес аудиторії згадками різних технічних новинок своїх майбутніх електромобілів.

Виробництво електричного пікапа і позашляховика Hummer від General Motors почнеться в кінці 2021 року. Приблизно тоді ж на ринок вийде найближчий конкурент – пікап Cybertruck від Tesla, плюс схожий за можливостями електромобіль підвищеної прохідності Rivian. Цікаво, чи встигнуть інженери цих брендів додати в свої машини “режим краба” або проігнорують його?

Джерело: сайт Techcult

Читайте також: Показали коронавірус “в дії”: вчені оприлюднили фото, на якому хвороба атакує наші легені

Теги:
Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward