Два знаки Зодіаку незабаром можуть стати жертвами обману – астрологи

event 09:20 П’ятниця 05 Серпня 2022 БЛОГ

Астрологи назвали два знаки Зодіаку, які незабаром можуть стати жертвами обману з боку близької людини або просто знайомого. Щоб швидше і менш травматично пережити цей період, заручіться підтримкою рідних, пише уніан.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Близнюки

У вашому оточенні є люди, які вам дуже заздрять. У серпні вони можуть створити якусь коаліцію проти вас і підкласти вам “свиню”. Так, вони можуть пліткувати про вас, розповідати якісь ваші секрети і навіть нахабно брехати в очі оточуючим. Будь-якими способами вони будуть намагатися очорнити вас.

Що робити вам? Астрологи радять абстрагуватися від людей з негативною енергетикою і не встрявати в конфліктні ситуації. Так ви і свої нерви збережете, і вийдете сухими з води.

Терези

А ось Терези можуть стати жертвою обману з боку своєї близької людини. Напевно, у вас були якісь плани на серпень, але вони можуть зруйнуватися через одну неприємну новину. Ви можете дізнатися про зраду свого партнера. 

Що робити? В першу чергу, подумайте, чому так могло статися. Покопайтеся в собі і розберіться зі своїми проблемами. Також подумайте, могли б ви пробачити своїй коханій людині таку помилку чи ні. Якщо так, тоді постарайтеся налагодити ваші стосунки, щоб такого більше не повторювалося. А якщо ні, то краще відпустіть один одного і йдіть назустріч новим стосункам, але не забувайте про отриманий досвід.

Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward