Дубінському вручили протокол про корупцію – ДБР

event 12:35 Середа 08 Листопадаа 2023 ПОДІЇ

У середу, 8 листопада, за матеріалами ДБР працівники Нацагентства з питань запобігання корупції вручили народному депутату України Олександру Дубінському протокол про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією.

Про це інформує пресцентр Державного бюро розслідувань.

За їхніми даними, у серпні та жовтні 2023 року народний обранець, реалізуючи свої повноваження, звернувся до Міністерства охорони здоров’я України та до ДБР з депутатськими зверненнями, у яких порушувались питання, які становлять його приватний інтерес.

Зазначається, що у своїх зверненнях Дубінський цікавився розглядом питання щодо видачі йому дозволу на виїзд за кордон, що є предметом кримінальної справи, де депутат виступає фігурантом.

Також він намагався тиснути на слідство, вимагаючи здійснювати перевірки керівництва правоохоронних органів, які розслідують кримінальні провадження, де депутат виступає як підозрюваний.

Читайте також: На Одещині чоловік, під приводом оренди квартири, обкрадав бабусь

“Отримані від Державного бюро розслідувань докази стали достатніми для складання НАЗК протоколу про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією”, – йдеться у повідомленні ДБР.

Там наголосили, що своїми діями народний депутат порушив вимоги Закону України “Про запобігання корупції”. А саме – не вчиняти та не приймати рішень в умовах реального конфлікту інтересів..

Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
Читати більше новинarrow_forward