Дубінського не випустять із СІЗО: суд ухвалив рішення

event 17:27 Четвер 07 Грудня 2023 ПОДІЇ

Київський апеляційний суд залишив під вартою підозрюваного у держзраді народного депутата Олександра Дубінського без права внесення застави, передає Суспільне. Таким чином, запобіжний захід для підозрюваного суд залишив без змін.

Вказано, що засідання суду відбувалося в закритому режимі. Журналістів пустили лише, коли оголошували вирок.

Перед засіданням Дубінський знову заявив, що його побили в СІЗО. За словами депутата, у нього нібито зламані ребра.

“Сьогодні я пройшов рентген нарешті. За медичним висновком, який мені наданий у Київському слідчому ізоляторі, у мене зламане 10-те та 11-те ребро з лівого боку. Це фактично встановлює катування”, – заявив Дубінський.

Читайте також: Норвегія посилює вимоги щодо надання тимчасового захисту українцям: деталі

При цьому Дубінський у коментарі “Суспільному” пожалівся, що просив про офіційне медобстеження в СІЗО, але там йому відмовили. Після цього адвокати підозрюваного звернулися до Шевченківського суду з цим проханням, там видали відповідну ухвалу. Однак у СІЗО її, за словами Дубінського, не виконали. Потім клопотання подали у Вищий антикорупційний суд. Врешті-решт сьогодні Дубінському зробили рентген, який, як зазначили у ЗМІ, підтвердив перелами двох ребер. Висновок медобстеження передали захисникам. Вони будуть клопотати, аби Дубінського перевели в інше місце утримання, одиночні камери – задля безпеки.

Нагадаємо, 8 листопада, за матеріалами ДБР працівники Нацагентства з питань запобігання корупції вручили народному депутату України Олександру Дубінському протокол про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією.

Останні новини
27.04.2024, Субота
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
Читати більше новинarrow_forward