Де жила Ванга і що передрікала: пророцтва, що збулися, і прогноз для України

event 12:25 П’ятниця 20 Травня 2022 БЛОГ

Болгарська ясновидиця Ванга – одна з найбільш знакових фігур на всьому пострадянському просторі. Передбачати майбутнє вона почала вже в юнацтві, багато з її прогнозів збуваються і зараз, а деякі з них людству ще належить зрозуміти, пише Уніан

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Ми розкажемо, що говорила Ванга про Україну і чи бачила вона дату закінчення війни.

Де жила Ванга і як отримала свій дар – біографія

Майбутня провісниця народилася 31 січня 1911 року у Струмиці (Республіка Македонія) в сім’ї простих селян. Батьки назвали дівчинку Вангелія, що означає “та, що приносить благу звістку”. Маленька Ванга рано втратила матір, батько пішов на фронт, а після повернення відразу одружився, але з мачухою у дівчинки відносини не склалися.

У 12 років Ванга потрапила в піщану бурю, а смерч забрав її на кілька кілометрів від будинку. Коли батьки знайшли Вангелію, очі її були щільно закриті через велику кількість в них піску. Дівчинці потрібна була операція, але сума була занадто велика, тому через 4 роки Ванга осліпла остаточно.

Вангу віддали в Будинок сліпих дітей, який знаходився в Сербії. Там дівчинка отримала хороший догляд, навчилася грати на фортепіано і рукодільничати, тому, повернувшись додому, самостійно робила все по господарству.

Вперше її дар проявився в 1940-му році – саме тоді Вангелія почала розшифровувати сни, передбачати долю односельцям, лікувати хвороби, чути голоси померлих і спілкуватися з Богом. У Ванги був свій унікальний метод – вона давала людині шматочок рафінаду, на якому потрібно було поспати ніч, а потім принести ясновидиці, щоб вона розповіла про майбутнє.

У 1967 році ясновидиця поступила на держ.службу і стала отримувати зарплатню за свої бачення, і познайомилася з багатьма відомими людьми того часу. Вангелія була дуже релігійною людиною, завжди заповіла молитися Христу і вірити в добро. 11 серпня 1996 Ванга померла від онкологічного захворювання.

Передбачення Ванги, що збулися

Історики та біографи знаменитої цілительки називають ряд достовірних пророцтв:

  • Празька весна. На початку 1968 року Ванга говорила про “темні хмари” над Прагою. Минуло близько півроку перш, ніж війська Варшавського договору увійшли в місто.
  • Загибель підводного човна “Курськ”. Провісниця сказала: “Курськ поглине вода”, але тоді ніхто не зрозумів, як ціле місто може піти під воду. Коли це сталося з підводним човном, питань вже не було.
  • Перебудова і розпад СРСР. У 1980-му році Вангелія пророкувала смерть останнього лідера держави, дестабілізацію і загибель режиму. Через 5 років, її пророцтво збулося.
  • Теракт веж-близнюків. Трагедію 11 вересня цілителька назвала так: “Брати загинуть під ударами залізних птахів” і, судячи з того, що сталося в 2001-му році, вона не помилилася.

Крім вищевказаних прогнозів, Ванга говорила про цифровізацію, наприклад: “Гроші зникнуть, і замість них будуть цифри”. Ясновидиця сама не розуміла, як це, але в 21-му столітті ми можемо це уявити.

Чи були прогнози закінчення війни в Україні 

Ванга ніколи не називала точних дат, до того ж, трактування слів ясновидиці змінюється в залежності від подій. На жаль, передача її слів нагадує “зіпсований телефон”, незважаючи на безліч передбачень, що збулися.

За однією з версій, Вангелія передрікла, що на Україну чекають важкі часи, але все зміниться, коли до влади прийде жінка. Саме вона перетворить нашу країну на процвітаючу державу. За іншою версією, вона бачила, що земля буде покрита чорною кров’ю, а війна триватиме сім років, після чого світом правитимуть слов’яни.

Теги:
Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward