Чому папороть не можна тримати в квартирі: кілька важливих причин

event 19:53 Понеділок 27 Березня 2023 БЛОГ

Папороть кімнатна – красива рослина, яке вписується практично в будь-який інтер’єр, але її оточує містика і забобони, пише уніан.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Чому папороть не можна тримати в квартирі – візьміть на замітку

Папороть досить популяра кімнатна рослина, однак, перш ніж завести її переконайтеся, що у домочадців немає алергії. Тому що тим, хто страждає на алергію папороть зашкодить. Справа в тому, що у папоротевих рослин специфічний запах і якщо його вдихати тривалий час, це може спровокувати запаморочення і напади головного болю, алергічні реакції і втрату сну.

Також не можна тримати в будинку папороть забобонним людям. Дивлячись на неї, такі люди можуть “накручувати” себе, що всі біди в домі і проблеми зі здоров’ям саме через неї.

Читайте також: В Україну мчить потужний циклон: прогноз синоптика

Чим небезпечна папороть – кому не варто заводити рослину

Папороть виділяє спори, які можуть з повітрям потрапити в органи дихання або осісти на шкірі. Це небезпечно для алергіків і людей з шкірними захворюваннями, оскільки може викликати гостру реакцію або напад астми. Також небезпечне потрапляння спор і частин листя рослини в їжу – це призведе до розладу травлення.

Де в квартирі повинна стояти папороть

Кімнатну папороть потрібно поставити там, де висока вологість повітря і тьмяне освітлення, оскільки рослина не любить сонячне світло. Зверніть увагу, що папороть потрібно часто поливати.

Теги:
Останні новини
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward