Астрологи склали гороскоп на березень по картах Таро

event 12:21 Середа 01 Березня 2023 БЛОГ

Езотерики зробили розклад на картах Таро для кожного знака Зодіаку і визначили, що чекає на кожного з них вже в березні 2023 року. Швидше дізнавайтеся, що доля підготувала саме вам, пише уніан.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Овен

Життя поставить вас перед складним вибором, від якого буде залежати ваше майбутнє. Не намагайтеся обдурити долю, бо вам все одно не вдасться цього зробити. Краще прислухайтеся до своєї інтуїції, вона вкаже вам вірне рішення будь-якої проблеми. Також вам варто переосмислити своє минуле і більше не наступати на одні й ті ж граблі.

Телець

Вам випала карта, яка символізує швидкі зміни. Можливо, вам доведеться вийти зі своєї зони комфорту, але пам’ятайте, що це лише зробить вас сильнішими. Покладайтеся на себе, своїх рідних і близьких, які не залишать вас в біді.

Близнюки

Езотерики настійно рекомендують вам не рубати з плеча. Перш ніж ухвалити якесь рішення, гарненько все обміркуйте. Інакше ви можете зробити помилку, яка дуже дорого буде вам вартувати. Не робіть те, за що потім вам буде незручно перед іншими людьми, інакше розплати не уникнути.

Рак

На вас також чекають різного роду зміни, проте вам варто приймати їх з вдячністю. Включіть позитивне мислення – воно дозволить вам знайти безліч плюсів в різних ситуаціях. Однак будьте обережні з новими людьми у вашому житті, оскільки серед них можуть бути не зовсім сумлінні. 

Лев

Для Левів березень буде особливим. Всі проблеми вирішаться самі собою, тому ви зможете з легкістю видихнути. Сконцентруйтеся на більш важливих справах, які дозволять вам поліпшити своє матеріальне становище. В кінці березня можете сміливо реалізовувати всі свої мрії.

Діва

Сторонні люди можуть мати на вас значний вплив. Якщо ви будете їм піддаватися, можете серйозно обпектися. Тому астрологи все ж рекомендують довіряти внутрішньому “я” і робити так, щоб вам було добре. Ніхто не подбає про вас так, як ви самі про себе.

Терези

Ви можете знайти справжнє щастя, якщо припините піддаватися миттєвим слабкостям і спокусам. Тільки чіткий план дозволить вам залучити в своє життя благополуччя і фінансовий потік. Також ви можете зустріти свою долю. 

Скорпіон

Вам варто зайнятися саморозвитком, що дозволить вам стати більш затребуваним на ринку праці. У березні ви можете змінити місце роботи і навіть місце проживання. Всі зміни будуть на краще, якщо ви проявите мудрість і терпіння.

Читайте також: Гороскоп на 2 березня 2023 року за картами Таро

Стрілець

Попереду на вас чекає велике майбутнє, однак щоб прискорити цей процес, вам варто зробити останній ривок. Не сидіть на одному місці. Робіть те, що давно хотіли. Покладайтеся на свій внутрішній голос. І почніть реалізовувати свої мрії.

Козеріг

В цілому березень буде для вас дуже благополучним, якщо ви не будете проявляти гординю і навчитеся визнавати свої помилки. На роботі на вас чекає підвищення зарплати, в особистому житті – кохання і пристрасть. Ви будете на сьомому небі від щастя вже зовсім скоро.

Водолій

У вашому житті можуть з’явитися непередбачені події, які викличуть у вас стрес. Справлятися з усім цим вам доведеться поодинці. Однак не бійтеся просити поради у людей, яким ви довіряєте. Не заганяйте себе в депресію.

Риби

Ви можете отримати якусь винагороду або нагороду за той шлях, який ви вже пройшли. Також вам випала карта “Мир”, яка свідчить про те, що у вашому житті нарешті все налагодиться. 

Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward