Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким постійно зраджують 

event 13:54 Середа 25 Січня 2023 БЛОГ

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які частіше за інших потрапляють в любовні трикутники. Вони стикаються з регулярними зрадами з різних причин.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Близнюки

Близнюки починають нудьгувати, коли у стосунках все добре. Тому вони можуть вередувати, влаштовувати театральні сцени, бити посуд і шукати привід для конфлікту з другою половинкою. Звичайно, людям не подобається така систематична поведінка, тому вони можуть шукати розраду в чужих обіймах. Астрологи кажуть, що Близнюки свої поведінкою самі підштовхують партнера до зради, а потім страждають від цього.

Терези

Це досить велелюбний знак Зодіаку, якому мало одного партнера. Вони постійно шукають нові враження, емоції, почуття, і так складається, що знаходять вони це в чужому ліжку. Однак і партнери Терезів чинять так само. А все тому, що вони пов’язують своє життя з людьми, які поділяють з ними цінність вільних стосунків. У зв’язку з цим зрад в їхніх стосунках дуже багато.

Читайте також: Морози до -24°: в Україну йде хвиля похолодання

Водолій

Серед Водоліїв дуже багато душевних людей, які піклуються про духовний розвиток навколишнього світу. Вступаючи у стосунки, вони все роблять строго за планом. Їхньому партнеру завжди хочеться вирватися з такої задушливої обстановки. Тому найчастіше вони заводять собі коханців, з якими можуть розслабитися, відпочити і отримати нові враження. Але це не означає, що вони готові відпустити Водоліїв.

Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward