Астрологи назвали знаки Зодіаку, яких чекають розбірки з ворогами

event 10:15 Середа 08 Лютого 2023 БЛОГ

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким в лютому доведеться складно в спілкуванні. Їхні вороги можуть активізуватися і почати вставляти палиці в колеса, пише уніан.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Телець

Тельці – це дуже прямолінійні люди, які не завжди стежать за своїм язиком. Вони своєю різкістю можуть образити будь-кого, тому найчастіше люди поводяться з ними відсторонено. Однак не всі готові стерпіти їхнє недружнє ставлення, є ті, хто помститься їм за кожне різке слово. Тому не дивуйтеся, якщо в лютому цього року ваші вороги дадуть про себе знати і зіпсують вам життя. 

Читайте також: Астрологи назвали знаки зодіаку, яким сьогодні треба проявити свою стійкість

Діва

Астрологи кажуть, що Діви своїм контролем вже могли всіх втомити. Цього місяця люди намагатимуться вирватися з-під вашої надмірної опіки та контролю. Вони всіляко будуть вам чинити опір, що вже загрожує негативними наслідками у відносинах з ними. У вас можуть виникати сварки і більш серйозні конфлікти. Не виключено, що ви станете учасником агресивних дебатів.

Риби

Риби – це дуже довірливий знак Зодіаку, тому саме до вас найчастіше “прилипають” недоброзичливці і шахраї. Так, ви можете стати жертвою обману. Є ризик, що ви втратите велику суму грошей через підступи ворогів. Будьте уважні і перегляньте коло свого спілкування. Можете розраховувати на допомогу близьких.

Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
Читати більше новинarrow_forward