Астрологи назвали знаки Зодіаку, які ніколи не зрадять

event 14:50 Середа 14 Грудня 2022 БЛОГ

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які вважають за краще моногамні відносини. З ними можна не боятися зрад. Про це пише “Клубер“. 

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Рак

Рак віддає стосункам всього себе, вкладаючи душу. Саме тому вони не мислять життя з кимось ще, крім свого партнера. 

Він настільки відданий своїй другій половинці, що може навіть здатися дещо нав’язливим. Але саме така непохитна відданість і робить його моногамним.

Козеріг

Козероги хочуть у стосунках моногамію, адже вона якнайкраще зображає особливості їхнього характеру. Це дуже консервативні люди, “ретрогради”, які не сприймають вільні відносини.

Читайте також: В Україну йде різке потепління з дощами: прогноз народного синоптика

Козероги віддані і чесні, і очікують від вас того ж у відповідь. Вони віддані у всьому, що роблять, і вважають за краще заводити відразу серйозні відносини зі своєю потенційною спорідненою душею, а не витрачати час на швидкоплинні задоволення.

Лев

Леви воліють моногамні відносини, оскільки дуже цінують відданість і вірність. І ця їх риса настільки сильно виражена, що часом може зробити їх схильними до заздрості або ревнощів.

Будь то просто побачення або шлюб, народжені під цим знаком воліють постійні і віддані відносини, повні щирості і чесності.

Діва

Діва повністю присвячує себе справі, і романтичні відносини тут не виняток. Це вроджені перфекціоністи, а тому коли вони з кимось зустрічаються, то ставляться до партнера вкрай серйозно.

Останні новини
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward