Астрологи назвали три знаки Зодіаку, у яких є нездоровий потяг до алкоголю

event 20:50 Понеділок 20 Березня 2023 БЛОГ

Астрологи розповіли, у яких знаків Зодіаку найчастіше бувають проблеми з алкоголем. Ці люди не знають своєї міри, тому легко можуть “перебрати”, пише уніан.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Телець

Тельці – ті, для кого вечір без келиха чогось міцного – це час, витрачений даремно. Їхній улюблений алкоголь – це вино. Але часто одним келихом або навіть однією пляшкою все не закінчується. І чим далі, чим більше Тельці йдуть у відрив. 

Варто відзначити, що Тельці – вкрай вибіркові у виборі спиртного, тому вони п’ють тільки елітні напої. Фразу “найкращий подарунок – це книга” вони для себе змінили на “найкращий подарунок – пляшка вина”. 

Терези

Терези – не такі гурмани, як Тельці. Вони люблять пиво, коньяк і віскі. Питань до вартості алкоголю і його якості у Терезів, як правило, не виникає. А даремно, адже часто на ранок після гучної гулянки їм буває не дуже добре. 

Представники даного знака Зодіаку – люди, яким не потрібен привід, щоб випити. Якщо у них є бажання сп’яніти, то вони знайдуть тисячу і одну причину.

Іноді потяг до алкоголю перетворюється на залежність, яка псує їм життя: стає причиною поганих показників на роботі або навіть звільнення; через тягу до алкоголю трапляються конфлікти в родині тощо.

Читайте також: Завтра Україною пройде атмосферний фронт: якою буде погода

Козеріг

Козероги – ще один знак, який входить в рейтинг любителів випити. Козероги п’ють рідше за Тельців і Терезів, проте їхня погана риса – відсутність почуття міри. Коли вони напиваються, то здатні на дивні, часом навіть безглузді вчинки.

У стані алкогольного сп’яніння вони дзвонять колишнім, дуріють, а також можуть сказати комусь щось неприємне, за що потім доводиться довго перепрошувати. 

Астрологи радять Козерогам переглянути своє ставлення до алкоголю, інакше вони можуть втратити близьких людей, яким цей нездоровий потяг до спиртного доставляє незручності.

Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward