Астрологи назвали топ-5 найрозумніших знаків Зодіаку

event 09:27 Понеділок 18 Липня 2022 БЛОГ
ЗНО

Не дарма кажуть, що розум за гроші не купиш. Щоб багато знати, потрібно докладати чимало зусиль. Але є люди, яким за природою не дані розумові процеси, пише уніан

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Послухаємо з цього приводу думку астрологів. Вони назвали п’ять знаків Зодіаку, які є найрозумнішими.

Близнюки

Завдяки своїй товариськості і ерудованості, здатні запам’ятати величезну кількість інформації ще й з першого разу. Переймаючи досвід інших людей, Близнюки швидко досягають своїх цілей, не спотикаючись на помилках. Дуже допитливі і завжди готові відкрити для себе нові знання про цей світ.

Діва

Відмінні обчислювачі: у них все по поличках, все точно, а будь-які суперечки обов’язково підкріплюються вагоном аргументів. З них виходять слушні інженери, архітектори, наукові діячі. Часто блищать своєю дотепністю, знаннями різних точних даних і фактів. Але не рідко вимагають подібного і від свого оточення, щоб було з ким дискутувати.

Терези

Мають іскрометну логіку, яка здатна знайти пояснення будь-якому явищу. Тримаючи емоції під контролем, можуть неупереджено оцінити ситуацію, а також впевнено і легко розв’язувати проблему.

Стрілець

Мають харизму, яка додає авторитету їх словами і порадам. Легко дізнаються будь-яку інформацію, аналізуючи її і роблячи висновки на майбутнє. З них виходять хороші слідчі, нарівні з Шерлоком Холмсом.

Водолій

Завдяки своїй безмежній фантазії, часто досягають великих висот у творчих професіях. Можуть бути багатосторонніми особистостями, захоплюватися відразу декількома науками, мати багато хобі, що робить їх цікавими співрозмовниками і мудрими компаньйонами.

Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward