Астрологи назвали наймодніші знаки Зодіаку

event 20:34 Вівторок 25 Жовтня 2022 Суспільство
гороскоп

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які володіють неймовірним почуттям стилю, пише уніан

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ  БАЙРАКТАР NEWS 

Лев

На перше місце астрологи поставили Левів, адже це цінителі краси і стилю. Вони настільки обожнюють шопінг, що їхні шафи просто ломляться. Цікаво, що Леви не носять один і той же одяг кілька днів поспіль. Вони вважають за краще щодня створювати нові стильні образи, які дозволять їм бути в центрі уваги. Також вони відносять себе до “золотої” молоді, тому не можуть дозволити собі мати непрезентабельний вигляд.

Овен

Овни в цьому плані суперечливий знак Зодіаку. З одного боку він обожнює шопінг, а з іншого – йому лінь ходити по магазинах. Найчастіше вони здійснюють покупки онлайн. Часом вони можуть купити щось не за розміром, але це зовсім їх не зупинить. Овни придумають що завгодно, аби впровадити цю річ в свій образ. І варто зазначити, що їм це вдається на “ура”. Це один з найстильніших знаків Зодіаку, який з будь-якої ганчірки може зробити неймовірний образ.

Близнюки

На третьому місці опинилися яскраві Близнюки, які обожнюють все блискуче і строкате. При цьому вони з розумом підходять до створення образів. Найчастіше вони мають стильний, стриманий вигляд, але з яскравим елементом в образі. Вони дуже люблять експериментувати з одягом, поєднуючи його з найнесподіванішими елементами гардероба і аксесуарами.

Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
Читати більше новинarrow_forward