Астрологи назвали найбільш фальшиві знаки Зодіаку

event 19:58 Середа 12 Жовтня 2022 Суспільство

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які задля своєї вигоди зроблять все, а на інших їм все одно. Від них не слід чекати щирості.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS

Близнюки

Представники цього знаку Зодіаку надзвичайно лукаві та нещирі. Вони люблять приміряти на себе маски. Близнюки дуже дволикі. З одного боку вони досить комунікабельні і доброзичливі, а з іншого – обіллють вас брудом за спиною і оком не моргнуть. На людей народжених під цим знаком Зодіаку не можна покластися, бо вони можуть підставити будь-коли. 

Рак

Раки теж дуже фальшивий знак Зодіаку. Астрологи стверджують, що вони можуть посміхатися вам у лице, а за спиною зроблять все, щоб бути кращим за вас. Представниці цього знаку Зодіаку мають багато комплексів і це заважає їм жити на повну. Вони дуже заздрісні, тому в очах оточуючих будуть намагатися вас очорнити. 

Терези

Якщо Терези хочуть щось отримати, то доб’ються цього будь-якими методами. Але це більше стосується саме чоловіків. Наприклад, вони хочуть роздобути прихильність якоїсь жінки. Звичайно, вони почнуть лити їй воду у вуха, або, як кажуть в народі, вішати локшину. Але як тільки жертва попадеться в їхні мережі, вони тут же розкриють своє справжнє обличчя, і воно може вам не зовсім сподобатися. Тому перш ніж вступати з ними у стосунки, гарненько подумайте про наслідки.

Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
Читати більше новинarrow_forward