Астрологи назвали 6 знаків Зодіаку, які будуть при грошах у 2023

event 19:37 Понеділок 19 Грудня 2022 БЛОГ

Астропрогноз провідних астрологів свідчить про те, що шість знаків Зодіаку в наступному році будуть мати достатній або високий дохід, пише уніан.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS

Овен

Овнам круто пощастить, оскільки вони можуть отримати якусь соціальну допомогу, виплату, грант або щось подібне. Виплачувати кошти будуть протягом якогось проміжку часу регулярно. 

Телець

Тельцям зірки пророкують підвищення оплати праці або виплату премії. За ці гроші вони можуть придбати якусь техніку для дому або гаджети. 

Близнюки

Близнюки на початку року отримають якусь нову навичку, яка допоможе або розширити асортимент своїх послуг як фахівця, або змінити роботу на більш високооплачувану. Зірки пророкують підвищення платні вже з весни.

Читайте також: Знаки зодіаку, яким наприкінці грудня можна брати кредит

Діва

Дівам кошти будуть приходити від якихось багатих шанувальників, забезпечених родичів або у спадок. Зірки радять не витрачати капітал на розваги, а грамотно його інвестувати.

Скорпіон

Скорпіони зможуть реалізувати себе в творчому напрямку, що дозволить їм більше заробляти. Важливо не упустити свій шанс вийти на новий рівень. 

Стрілець

Стрільцям захочеться поміняти роботу або їх підвищать, що потягне за собою зростання доходів. Астрологи радять не починати витрачати більше у зв’язку з підвищенням доходу – важливо створити фінансову подушку. 

Останні новини
01.05.2024, Середа
30.04.2024, Вівторок
29.04.2024, Понеділок
28.04.2024, Неділя
27.04.2024, Субота
26.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward