Астролог назвав найнебезпечніші міста України, там буде багато жертв

event 09:57 Середа 25 Травня 2022 БЛОГ

Астролог Дмитро Уранус склав гороскоп для України на найближчий час і з’ясував, над якими містами нависла серйозна небезпека, пише Уніан.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

За його словами, в ніч з 24 на 25 травня планета Марс переходить в зодіакальний знак Овен, до 5 липня, де Марс надзвичайно сильний. Бог війни потрапляє в “свій будинок”, і набуває додаткову енергію. При переході в Овен, Марс з’єднається з Місяцем і з Юпітером.

Коментар:Таке потрійне з’єднання планет на початку Овна матиме серйозні військові і політичні наслідки, велика кількість жертв серед мирного населення і військових, гучні політичні скандали, звинувачення, панічні настрої. Аспект з’єднання Марса і Юпітера (близько 29 травня, плюс-мінус тиждень) завжди значно підсилює інтенсивність військових дій і швидкість наступів“, – написав Уранус на своїй сторінці в Facebook.

Він додав, що в першу чергу можуть постраждати такі міста як Бахмут, Соледар, Сіверськ, всі міста від Сєвєродонецька до Краматорська.

Коментар:”Бог війни Марс направить всю свою руйнівну силу, що дуже небезпечно насамперед для військових. Довгота 38 градусів, до 5 липня, є критичною лінією для України“, – написав Уранус.

Також, за його словами, бог війни може зачепити Золоте, Гірське, Комишуваху, Врубівку, Борівське, Сєвєродонецьк, Лисичанськ, і найближчі села.

Коментар:Місяць в астрології пов’язаний із земельними територіями і людьми, тому такий аспект говорить про величезну небезпеку навислої над зазначеними населеними пунктами і людьми, які залишилися там, буде дуже багато жертв. Потрібна негайна евакуація всіх людей з цих населених пунктів. Імовірність тимчасової втрати Україною цих населених пунктів у найближчі півтора місяця дуже і дуже велика”, – підсумував експерт.

Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward