Арестович, Кім, Федоров: на кому одружені головні “краші” всіх українок (фото)

event 09:46 Середа 16 Березня 2022 Суспільство
Арестович

Якщо раніше українки обожнювали голлівудських акторів, задивлялися на талановитих і нестримних артистів, захоплювалися сильними спортсменами, то з приходом війни їх увага переключилася на українських політиків, серед яких вони, до речі, знайшли собі нових “крашів”. Але вони виявилися одружені, пише Уніан.

Перевірені і актуальні новини з фронту – Час • Дій | НОВИНИ.

Олексій Арестович

Радник глави Офісу президента Олексій Арестович, якого називають заспокійливим засобом і від якого можна навіть воду зарядити, ось уже як 7 років щасливо одружений на Анастасії Арестович, з якою виховує дочку і сина. 

Віталій Кім

Завжди веселий губернатор Миколаївської області Віталій Кім зачепив українок своєю неординарністю, любов’ю до жартів і завжди хорошим настроєм. Незважаючи ні на що він беззастережно вірить у перемогу України у війні, яку розв’язала РФ. До слова, 13 березня йому виповнився 41 рік. Що стосується його особистого життя, то він вже давно одружений і разом з дружиною виховує трьох дітей.

Олександр Скічко

У минулому шоумен, а зараз один з українських політиків Олександр Скічко приваблює своєю неординарною зовнішністю. Він завжди виглядає доглянуто, красиво розмовляє і несе позитив народу. Здавалося б, він ідеальний кандидат в чоловіки, але, на жаль, і його серце вже зайнято. Олександр у шлюбі з Єлизаветою Юрушевою, з якою виховує спільну дитину і дитину від її першого шлюбу. До слова, зараз вони знову чекають поповнення в родині.

Михайло Федоров

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров перебуває в офіційному шлюбі вже 7 років. У шлюбі з дружиною Анастасією він виховує 5-річну дочку. Пара виглядає дуже щасливою.

Останні новини
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
Читати більше новинarrow_forward