Що подарувати дівчині на День закоханих?

event 15:51 Понеділок 07 Лютого 2022 БЛОГ
подарунки

Якщо ви не знаєте чим порадувати свою дівчину, то наша підбірка подарунків допоможе вам розв’язати цю проблему.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Можливо, ви вже вирішили здивувати кохану креативним сніданком у ліжко, продумайте також, що їй подарувати.

Планер на стіну чи щоденник

Якщо банальна валентинка – тобто листівка з вітаннями – це не ваш формат, порадуйте дівчину стильним планером чи щоденником. Якщо ви заздалегідь подбаєте про подарунок, його можна сформулювати самостійно і навіть вказати ім’я вашої коханої. Супроводьте такий подарунок, наприклад, записом про майбутню відпустку та розплануйте спільне майбутнє.

Косметичка, гаманець чи сумка

Якщо ваша дівчина любить моду і стежить за останніми трендами, підберіть їй у подарунок нову сумку, клатч, гаманець або косметичку. Якщо ви не впевнені, що вгадаєте її переваги, порадьтеся з близькою подругою або мамою. У крайньому разі — подаруйте сертифікат на певну суму або вирушайте за обновкою разом.

Стайлер або фен для волосся

Безпрограшним варіантом стане будь-який прилад для завивки та випрямлення волосся або новий фен. На сьогодні існує безліч стайлерів для створення різних видів локонів, а також прасок для їх вирівнювання. Поцікавтеся у другої половинки, якою б вона хотіла.

Фотопазл

Якщо ваша друга половинка любить все креативне, подаруйте їй пазл з її чи вашою спільною фотографією. Ще один схожий варіант – знімок, надрукований на великому полотні, яке прикрасить її кімнату або ваше спільне гніздечко у майбутньому.

Майстер-клас аргентинського танго

Якщо ваша друга половинка любить танцювати, подаруйте їй кілька уроків з професійним танцюристом-постановником. Як варіант — спробуйте підтримати її та повторити найсміливіші танцювальні па разом.

Фотосесія у стилі love story

Для пар, хто вже досить давно разом, радимо розфарбувати сірі будні яскравою фотосесією в стилі love story. Це може бути як невимушена фотопрогулянка у міських джунглях, так і тематична фотосесія у студії з макіяжем, зачіскою та декількома образами.

Читайте також: Чому не можна викидати хліб у смітник: прикмети та забобони

Романтична поїздка в іншому місті

Якщо ви хочете провести час лише вдвох, вирушайте на пару днів у романтичну подорож. Це може бути подорож за кордон, так і в інше місто у вашій країні. Головне – щоб друга половинка розділяла вашу любов до подорожей та спонтанних поїздок. А якщо ви ще на початку стосунків, краще попередити її заздалегідь, щоб вона спромоглася розпланувати всі справи та вчасно зібрати речі.

Іменна зірка з неба

Якщо ви справжній романтик і любите дивувати, подаруйте дівчині зірку, названу на її честь. Можна знайти величезну кількість пропозицій в інтернеті та піднести їй гарний сертифікат у рамці. Такий презент можна доповнити красивим букетом квітів.

Виконати мрію

Усі дівчата різні та, відповідно, мрії у всіх різні. І якщо ви вже кілька днів морочите собі голову, вибираючи подарунок, просто спитайте її, що вона хоче. Це може бути якась річ, допомога у побутових питаннях чи розв’язання якихось проблем. Хтось мріє про політ на повітряній кулі, а для когось важливіший внесок у нове навчання чи свою справу. Найголовніше, чого хоче кожна дівчина, — це увага та турбота.

Джерело

Стати автором!
Якщо Ви хочете вести свій блог на сайті Час-Дій, напишіть нам: [email protected]

Останні новини
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward