Нумерологи розповіли як дізнатися скільки разів ви одружитеся

event 13:13 Вівторок 07 Грудня 2021 БЛОГ
одруження

Одним з способів дізнатися свою долю – нумерологія. Щоб дізнатися, що вам підготувало майбутнє потрібно зробити нескладні розрахунки на основі вашої дати народження.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Для початку візьміть листок паперу, ручку та калькулятор. Спочатку потрібно буде вичислити число долі. Щоб дізнатися своє число долі треба додати усі цифри, з яких складається ваша дата народження.

Наприклад, ви з’явилися на світ 22.09.1985. Визначаємо число так:

2+2+0+9+1+9+8+5=36

Отриманий двозначний результат перетворюємо в однозначний. Робимо це так:

36→3+6=9

Ваше число долі 9.

Саме це число розповість скільки разів ви одружитеся чи вийдете заміж.

Читайте також: Мешканець Черкас знімав у порно 7-річну дівчинку

Що означає ваше число?

  • Люди з числом долі 1, дуже вірні, вони вміють любити одного партнера все життя. Вкрай рідко серед таких осіб зустрічаються ті, хто одружується повторно.
  • Особи з числом 2 також не мають схильності до зміни чоловіка чи жінки. Вони рідко зраджують своїм другим половинкам. Такі люди серйозно підходять до вибору партнера по житті.
  • Людина з числом 3, постійно прагне до саморозвитку. Такі люди вимагають того ж від свого партнера. У може бути безліч одружень та розлучень.
  • Цифра 4 означає, що людина все життя буде шукати собі другу половинку, періодично сходячись і розходячись з різними людьми. Такі особи не створюють міцних шлюбів, часто розлучаються і знову одружуються.
  • Особу, що народилася під цифрою 5, відрізняє схильність до сумнівів і нерішучість. Через це, таким людям важко будувати стосунки з протилежною статтю. З цієї причини така людина може залишитися самотньою на все життя.
  • Цифра 6, означає мрію про серйозні стосунки, щасливу сім’ю і дітей. Проте, не завжди доля дає цій людині можливість створити сім’ю з першого разу.
  • Якщо ваше число 7, то у вас дуже добре розвинена інтуїція. Прислухайтеся до неї, вибираючи партнера для життя. Ваше серце не обдурить і підкаже правильний шлях в житті.
  • Число долі 8, означає, що людина ідеаліст і мрійник. Доля обов’язково подарує їй зустріч з ідеалом. У таких людей практично не буває розлучень. Вони одружуються один раз і назавжди.
  • Люди з числом долі 9 дуже імпульсивні. Їх відрізняє квапливість у виборі партнера. З цієї причини вони нерідко помиляються, обираючи не тих. Такі персони можуть одружуватися і розлучатися безліч разів.

Джерело

Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward