Новорічна гра “Таємний Санта”: правила та сенс гри

event 16:16 Вівторок 07 Грудня 2021 БЛОГ
таємний санта

Ця гра особливо популярна у великих компаніях, інтернеті та робочих колективах.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Що таке “Таємний Санта”?

“Таємний Санта” – це різдвяний анонімний обмін подарунками групою людей. Таємним Сантою називається як сам обмін, так і кожний з його учасників. Його часто проводять на роботі або у великих сім’ях. Участь у цій святковій церемонії, зазвичай, добровільна.

Правила гри

З наближенням Різдва згорнуті клаптики паперу з написаними на них іменами учасників кладуться в капелюх і кожен учасник тягне ім’я людини, якій він буде дарувати подарунок. Окрім імені учасники можуть також вказати короткий список бажаних подарунків. Часто заздалегідь обумовлюється максимальна сума, яку можна витратити на подарунок.

Призначається час і місце вручення подарунків. Всі приготовані подарунки з зазначеними на них іменами одержувачів (але не дарувальників) поміщають на стіл. Іноді подарунки дарують особисто, розкриваючи своє інкогніто.

Читайте також: Які речі не можна дарувати на Новий рік 2022: рекомендації астрологів

Сучасні варіанти організації “Таємного Санти” дають організаторам і учасникам можливість проводити жеребкування, складати список бажаних подарунків і обмінюватися інформацією в онлайновому режимі. Існує декілька онлайн-генераторів гри, що підказують кожному учаснику групи, кому купити подарунок. Такий спосіб особливо корисний для груп, які не можуть зустрітися особисто, щоб витягти клаптик паперу з капелюха або миски.

Також, є сучасний телеграм-бот “Secret Santa Bot”, який можна додати в чат з учасниками і він самостійно обере людину, якій ви даруватимете подарунок. Повідомлення з ім’ям, прийде вам в приватні повідомлення.

Благодійність

Існує інтернет-сервіс, де кожна людина може стати Сантою, для діток та дорослих, які потребують допомоги. Ви можете стати частинкою свята для таких людей, та подарувати їм Новорічний настрій.

Джерело

Останні новини
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
11.04.2024, Четвер
10.04.2024, Середа
09.04.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward