Названо критерії, за якими чоловік вибирає собі дружину

event 14:25 Понеділок 15 Листопадаа 2021 БЛОГ

Названо шість критеріїв, за якими чоловік вибирає собі дружину. Краса, звичайно, займає не останнє місця, але не головне. Ще у жінки повинні бути деякі інші якості.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Навіть найзапекліший холостяк рано чи пізно зустрічає ту, котра западе йому в серце. Ця жінка повинна володіти деякими якостями, щоб претендувати на роль дружини.

Спільні інтереси

Навіть у зовсім протилежних людей мають бути схожі звички та захоплення. Спільні інтереси не зовсім означають, що жінка обов’язково повинна любити футбол або розбиратися в машинах. Чоловіку важливо, щоб у них з жінкою збігалися погляди на життя, на спільне майбутнє. Для чоловіка це відіграє велику роль, оскільки пристрасть з часом проходить і поруч має бути людина, з якою цікаво та надійно.

М’якість та турбота 

Якщо Ви підкорили серце свого чоловіка як фатальна жінка, то це не означає, що чоловік хоче бачити Вас такою завжди. Протягом цукерково-букетного періоду як чоловік так і жінка прагнуть показати себе з найкращої сторони, але справжні “особи” та бажання пари трохи інші. Дуже часто чоловіку потрібна ласкава й дбайлива. Коли чоловік повертається з роботи додому, він хоче, щоб його вдома зустріла спокійна жінка з приготованою вечерею, а не зі скандалами. Подружнє життя вимагає від жінки неймовірної мудрості та терпіння.

Читайте також: Gucci вирішила випустити лімітовану серію Xbox Series X (ФОТО)

Скромність

Тут повністю розкривається значення виразу “з одними гуляють, на інших одружуються”. Чоловік по своїй натурі мисливець, тому він прагне, щоб його жінка була найкращою, тому полює за “гарячими” штучками. Про те, йому в шлюбі важливі зовсім інші якості, тому краса та пишні форми замінюються ласкою, м’якістю та скромністю. Таку дівчину чоловік хоче познайомити з батьками та мати від неї дітей. 

Хазяйновитість

Через цю частину подружніх відносин виникає маса суперечок та конфліктів. Домашні справи, зазвичай, прийнято вважати виключно жіночою роботою. Тому чоловік шукає господиню, яка любить чистоту та порядок, смачно готує. Хоча є чоловіки, для яких цей пункт не дуже важливий. Такі представники сильної статі наймають хатню робітницю, щоб звільнити свою кохану від домашніх справ. 

Розуміння

Жінка, яка розуміє чоловіка, поважає його вибір та зважає на його інтереси, одразу підкорить його серце. Ідеальні відносини, це коли партнери дають один одному свободу, а не обмежують в чомусь. Чоловікові, так само як і жінці, потрібен відпочинок з друзями за келихом пива, рибалка та футбол. Навіть, якщо чоловік дуже любить жінку, йому необхідний особистий простір.

Вірність

Довіра – один із чотирьох стовпів, на яких будуються міцні відносини. У дружини чоловік візьме ту жінку, якій він буде цілком довіряти, з якою відчуває себе спокійно та затишно. Чоловік може пробачити своїй жінці все, крім зради. 

Джерело

Автор:
Останні новини
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward