На які теми не варто говорити з чоловіком

event 14:56 Понеділок 14 Лютого 2022 БЛОГ

Різниця у сприйнятті того, що відбувається, зобов’язує жінок стежити за тим, що вони говорять і в якій формі подають сказане чоловікові. Так про що ж не рекомендується говорити з чоловіками?

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Про свої колишні зв’язки

Не варто розповідати чоловікові про свої колишні пригоди і колишніх чоловіків, і тим більше ставити їх у приклад своєму нинішньому супутнику. Це надто вдаряє по їхньому самолюбству та викликає агресію.

Про його друзів (у негативному ключі)

Якщо друзі вашого обранця постійно збивають його зі шляху, то, напевно, вони викликатимуть у вас нелюбов. Проте відверто говорити про це зі своїм чоловіком не варто. Чоловіки здебільшого не полюбляють розмов про те, які непридатні у них друзі та як згубно вони впливають на їхнє життя.

Про його маму

Відносини свекрухи та невістки часто складаються зовсім не так, як хотілося б обом. На цьому ґрунті в обох сторін часто виникає невдоволення і навіть зневага. Не дозволяйте собі критично відгукуватися про свекруху у присутності свого чоловіка. Його такі розмови явно не потішать.

Про його колишні промахи

Рідкісний чоловік буде в захваті від того, що його, як цуценя, що провинилося, з разу в раз тикають носом у колись скоєні помилки. Чоловіки не люблять ворушити минуле і, тим більше, згадувати моменти, де вони не мали рації.

Про свої болячки

Зрозуміло, приховувати від коханого чоловіка серйозні проблеми зі здоров’ям, якщо є, нерозумно. Але скаржитися йому щомісяця на хворобливі жіночі дні або періодичний біль голови не потрібно. Чоловіки не настільки сентиментальні і жалісливі, щоб перейматися незначними жіночими проблемами.

Про шопінг

Якщо ваш чоловік типовий представник сильної статі, то шопінг та розмови про нього завжди будуть його втомлювати, або якщо бути точнішим, напружувати. Чоловіки не люблять розмови про тренди та бренди. Якщо їм потрібно щось купити, вони їдуть у перший магазин, що трапився, купують, що необхідно, і далі займаються своїми справами.

Про своїх подруг

Жінки час від часу люблять поговорити з чоловіком про своїх подружок, про їх успіхи та провали, про їхнє особисте життя та інші проблеми, які ніяк не стосуються ні вас, ні вашого чоловіка. Чоловікам такі розмови здаються порожніми та набридливими.

Про свої комплекси

Ніколи не питайте у свого чоловіка, чи дійсно у вас товсті ноги, маленькі груди або великий ніс. Чоловіки сприймають картину загалом і не звертають уваги на наші дрібниці, які нам не подобаються. Отже якщо постійно акцентувати його увагу на своїх недоліках, то рано чи пізно вони почнуть кидатися і йому в очі.

Про свою маму

Постійні розповіді про те, яка ваша мама молодець чи як вона каже, що робити правильно, а що ні, можуть не на жарт роздратувати чоловіка. Кожен справжній чоловік хоче бачити поруч зрілу і самостійну особистість, а не дівчинку, яка завжди і в усьому ставить за приклад свою маму.

Читайте також: Лікарі пояснили, чому чоловіки засинають одразу після сексу

Про його захоплення (у негативній формі)

Не можна висміювати захоплення коханої людини або жартувати з неї в цьому руслі. Кожна людина має право займатися справою для душі та отримувати від цього задоволення. Комусь подобаються автомобілі, комусь віртуальні ігри, комусь спорт чи музика. Це непогано, це нормально. Усі ми трохи різні, і всі маємо право на свої захоплення.

Джерело

Стати автором!
Якщо Ви хочете вести свій блог на сайті Час-Дій, напишіть нам: [email protected]

Автор:
Останні новини
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward