Миючий засіб своїми руками: секрети для успішних господинь

event 16:09 Середа 15 Червня 2022 БЛОГ
кухонна губка

Нині засіб для миття посуду, виготовлене своїми руками, користуються величезною популярністю. Безперечно, побутова хімія виконує свої функції швидко і якісно, не залишаючи розводів і нальоту. А в магазинах можна побачити розмаїття різних пляшечок на будь-який смак. Про це пише tsn.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Вода та гірчиця

Налийте в глибоку миску 1 літр гарячої води та додайте до неї 2 столові ложки гірчичного порошку. Перемішайте так, щоб не залишилося грудочок від порошку. Ви повинні отримати досить густу піну, яка чудово відмиває брудний посуд.

А ще гірчична вода чудово справляється з жиром. Її навіть можна заливати в посудомийну машину замість порошку.

Господарське мило та гліцерин

Візьміть 0,5 літрів гарячої води, 1 столову ложку розведеного спирту (підійде горілка), 4 столові ложки гліцерину та 25 г господарського мила. Господарське мило потрібно натерти на дрібну тертушку, залити невеликою кількістю води та поставити на водяну баню, щоб воно розтопилося. Час від часу не забувайте помішувати суміш, а в кінці – злийте воду.

Дайте милу охолонути, а після цього додайте гліцерин та розведений спирт.

Читайте також: Напої, які небезпечно вживати у спеку: список

Перемішайте, щоб утворилася однорідна маса. В процесі утвориться піна, її потрібно акуратно зібрати. Рідину перелийте в пляшечку з дозатором та дайте їй настоятися кілька годин.

У вас повинен вийти засіб у вигляді гелю, який справиться з забрудненням швидко і без проблем.

Сода і перекис водню

Вам знадобиться склянка гарячої води, 0,5 столової ложки перекису водню та 0,5 столової ложки харчової соди. В склянці води повністю розчиніть соду, додайте перекис водню та ретельно перемішайте. Після цього можна перелити рідину у пляшечку з дозатором і використовувати як миючий засіб.

Теги:
Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward