Легендарне м’ясо по-французьки (РЕЦЕПТ)

event 17:18 Середа 20 Липня 2022 БЛОГ
meat

Одна із найзнаменитіших страв у цілому світі. Кожна господиня, хоча б раз пробувала його приготувати, а вдало чи ні, це вже справа кожної. Ми знайшли для вас найсмачніший рецепт цього м’яса, який спробувавши одного разу, буде вже неможливо забути.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Інгредієнти:

  • м’ясо 1-1,3 кг.
  • 2 цибулини
  • 2 помідори
  • 3 ст. л сметани або майонезу
  • 1 ст. л гірчиці
  • сіль перець
  • 1 ч. л лимонного соку
  • 100 г сиру

Спосіб приготування:

М’ясо, у мене це свинина – нарізаємо широкими шматочками завтовшки 2 см. Підійде як корейка, так і карбонат. Потім на ньому робимо ось такі ось надрізи хрест-навхрест. Щоб свинина вийшла ніжнішою та соковитішою.

Відбивати молотком це м’ясо не треба. Перевертаємо шматочки і зі зворотного боку робимо те саме. Потім усі шматочки посипаємо сіллю та чорним перцем – я взяла суміш перців, ви можете брати улюблені спеції.

В окремій мисці змішуємо майонез із гірчицею. Майонез можна замінити на сметану. Цим соусом змащуємо м’ясо. Далі перевертаємо, знову солимо, перчимо і змащуємо соусом.

2 цибулини нарізаємо тонкими півкільцями, якщо є дрібні цибулини, то можна нарізати цілими кільцями. Помідор ріжемо кружальцями. Ріпчасту цибулю мнемо руками, додаємо ложку майонезу або сметани і перемішуємо. Ще я додаю сік лимона, так цибулька і м’ясо виходить ще смачнішим і ніжнішим.

На кожен шматочок м’яса викладаємо помідори та рівномірно розподіляємо цибулю. Цибулева шапочка зробить свинину соковитою, м’якою та дуже смачною.

Відправляємо в наперед розігріту духовку до 200 градусів на 35-40 хвилин. Дістаю з духовки, посипаю тертим сиром (у мене пармезан) і знову в духовку ще хвилин на 10, щоб сир підрум’янився.

У результаті у нас виходить дуже смачне, ароматне і ніжне м’ясо, яке просто тане в роті. Смак приголомшливий.

Читайте також: У Рівному грабіжники винесли техніку з двох квартир (ФОТО).

Подаємо до столу, доповнивши овочевим салатом. Така страва чудово підходить для святкового столу.

Теги:
Останні новини
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward