Які жіночі імена відштовхують чоловіків

event 17:37 Четвер 01 Грудня 2022 БЛОГ

У житті деяких дівчат практично не буває романтики і любові, тому як дами не можуть знайти спільну мову з чоловіками. Виявилося, що всьому виною особлива енергетика імен цих спокусниць. Про це інформує Ukr.Media.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Христина

З чоловіками у Христини стосунки не ладяться з кількох причин.

У власниці цього холодного жіночого імені вельми важкий характер, через що будь-яке спілкування дається не так вже й легко. Річ у тім, що Христина не переносить навіть найменшої критики на свою адресу. Тому підколи або нешкідливі жарти не розуміє і відразу ображається, починаючи ігнорувати людей. З чоловіками у Христини стосунки не ладяться з кількох причин. По-перше, дівчина з цим ім’ям прагне до ідеальності, чого вимагає і від партнера, причому в досить тиранічній формі. По-друге, Кріс часто буває загадкою, вважаючи, що партнер повинен вгадувати її настрій і покращувати його.

Лілія

Жінка підсвідомо вибирає в партнери несумісних з нею залицяльників.

Незвичайне і рідкісне ім’я подарувало господині витонченість і жіночність, а також наділило скромністю і неймовірною чарівністю. Але ось зі смаком на чоловіків Лілії не дуже пощастило. Жінка підсвідомо вибирає в партнери несумісних з нею залицяльників. Або це трудоголіки, які не приділяють належної уваги, або, навпаки, нероби і любителі повідриватися, з якими занадто страшно. Лілія через природну боязкість не може відстояти себе в якихось стресових моментах при спілкуванні з чоловіком, тому просто тікає і зникає з життя кавалера. Згодом жінка і зовсім може втратити віру в себе і перестати навіть намагатися налагодити особисте життя.

Ніка

Прямолінійність Нікі лякає більшість чоловіків.

Нікі в житті все дається легко і просто, крім кохання. Успіх на роботі, вірні друзі і родичі, готові прийти на допомогу в будь-яку хвилину. Але ось з чоловіками жінка часто залишається незадоволеною. Володарка імені Ніка принципово хоче для себе всього тільки кращого і не погоджується на менше. Починаючи зустрічатися з потенційними партнерами, відразу прямолінійно висуває вимоги до спілкування з собою, чим лякає більшість чоловіків. Можливо, будь Ніка трохи м’якше або хитріше, гострої нестачі чоловічої уваги у неї не було б.

Парасковія

Парасковія намагається знайти прихований сенс, коли рідкісний чоловік вирішує з нею познайомитися.

Товариська носійка імені Парасковія теж опинилася в списку тих, хто нерідко відштовхує від себе чоловіків. У даному разі жінка робить це зайвою підозрілістю. Вважаючи, що просто так подобатися протилежній статі не може, Парасковія намагається знайти прихований сенс, коли рідкісний чоловік вирішує з нею познайомитися. Але кавалер відчуває недовіру жінки, тому швидко витрачає бажання налагодити відносини з такою складною особою.

Уляна

Уляну не обтяжує самотність і відсутність чоловіка поруч, вона все ще чекає дива.

Благородне ім’я Уляна несе в собі енергетику дворянки або особи блакитних кровей, що не могло не відбитися на характері власниці. Найчастіше чоловіки не можуть практично нічим догодити Улі, тому відчувають себе поруч з такою дамою марними і якимись нікчемними. Але рідкісні романтичні зустрічі з більш-менш підходящими партнерами господиню цього імені заряджають енергією і бажанням далі шукати того єдиного. Уляну не обтяжує самотність і відсутність чоловіка поруч, вона впевнена, що в підсумку знайде ідеального партнера і буде з ним щаслива.

Останні новини
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
11.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward