Як підняти собі настрій: дієві способи

event 09:17 Субота 04 Червня 2022 БЛОГ
настрій

Щастя у кожному дні, а ви вважаєте, що життя сіре та одноманітне? Тоді вам пора задуматися над тим, як підняти настрій. Про це пише nashamama.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS. 

Практикуйте вдячність

Один із найкращих способів швидко почуватися краще — практикувати вдячність. Ви можете написати щоденник подяки або список подяки. Ці дії можуть привести до швидкого підвищення позитиву.

Виховуйте співчуття до себе

Співчуття до себе часто може допомогти нам почувати себе краще. Не засуджуйте свої думки, емоції та поведінку, і ставтеся до себе краще. Ви можете посилити співчуття до себе, написавши собі співчутливого листа, який нагадує вам про все хороше у вас і ставиться до вас доброзичливо.

Підвищуйте впевненість у собі

Коли ми впевнені, ми з більшою ймовірністю зробимо необхідні дії, щоб покращити своє життя. Як результат, легше бути в кращому настрої. Можливо, ми зможемо підвищити впевненість у собі, нагадуючи собі про свої сильні сторони та позитивні якості. Тож подумайте про свої сильні сторони. Це не повинно бути чимось великим — можливо, ви хороший кухар, добре граєте у відеоігри або маєте гарну уяву.

Напишіть собі листа “швидко відчуй себе краще”

Дослідження показують, що погляд на нашу поточну ситуацію з іншого моменту може зменшити наші поточні негативні емоції та змусити нас почуватись краще. Тож якщо ви пережили розрив стосунків чи іншу важку подію, яка зіпсувала вам настрій, може бути корисно написати листа собі в якийсь час у майбутньому. Скажіть собі “швидко відчуй себе краще” і поговоріть про всі чудові справи, які ви в майбутньому зробите після того, як мине цей складний час.

Читайте також: Як позбутися від мурах на городі: ефективний спосіб

Намагайтеся помічати позитивні речі

Численні дослідження показують, що тренування нашої уваги від негативного до позитивного покращує наше самопочуття. Наприклад, якщо ми втратимо роботу, ми можемо сказати собі: “Я дуже щасливий, що маю сім’ю та друзів”.

Подивіться на позитивні образи

Вся наука чудово допомагає нам вивчати стратегії, щоб почувати себе краще. Насправді існує наука, яка припускає, що позитивні зображення підвищують наш настрій. Іноді, коли ми відчуваємо себе пригніченими, тому може бути корисно дати нашому мозку відпочити, подивитися милі відео про котів в Інтернеті і просто дозволити нашому настрою покращитися таким чином.

Теги:
Останні новини
28.03.2024, Четвер
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward