Як отримати кредит, не повідомляючи про це роботодавця

event 16:12 Понеділок 14 Лютого 2022 БЛОГ

Банківське кредитування нерідко пов’язане з досить неприємним моментом. Перед тим, як оформити позику, співробітник банку не тільки попросить надати довідку, що підтверджує рівень доходу, а й може передзвонити роботодавцю, щоб з’ясувати декілька питань. Таким чином банки намагаються впевнитися у благонадійності потенціального позичальника, але йому самому такі перевірки можуть принести багато неприємностей.

Щоб уникнути такої ситуації, можна оформити онлайн кредит без дзвінків і перевірок, що їх залюбки відають мікрофінансові компанії. В МФО можна отримати досить пристойну суму – до 30 тис. грн. При цьому ані роботодавця, ані родичів та знайомих дзвінками ніхто турбувати не буде.

Чому МФО не дзвонить на роботу

Насправді все дуже просто. Оскільки більшість мікрофінансових компаній використовують для прийняття рішень про видачу позик спеціальний комп’ютерний алгоритм, тобто робота, дзвонити з незручними питаннями просто нема кому. Заявки обробляються в автоматичному режимі. Комп’ютер порівнює дані, внесені позичальником в анкету, з тими, що є в різних базах – податковій інспекції, міграційній службі, паспортному столі, УБКІ та інших. На основі такого аналізу виноситься рішенні про схвалення або відмову.

Це дуже зручно, тому що на рішення про видачу позики не впливає людський чинник. В не зможете «не сподобатись» менеджеру МФО, бо ви з ним просто не зіткнетеся. Мікрофінансові компанії майже нікому не відмовляють у позиці, але це не означає, що гроші роздаються просто так. Повернути борг потрібно вчасно, щоб уникнути великих штрафів за прострочення платежів.

Що потрібно для отримання позики

Отримати гроші без дзвінків та перевірок досить нескладно. Для того потрібні тільки:

  • паспорт;
  • банківська картка;
  • код платника податків.

Деякі сервіси вимагають завантажити в особистому кабінеті сканкопії цих документів, але є й такі, де просто потрібно ввести дані.

Якщо при заповненні анкети вас попросили ввести додатковий номер товариша або родича, не варто турбуватися, що йому будуть дзвонити з незручними запитаннями. Як ми вже з’ясували, робити таке просто нікому. Номер зазвичай потрібен для того, щоб зв’язатися з позичальником, якщо його власний телефон у процесі дії договору буде втрачено або пошкоджено.

Щоб отримати позику, потрібно обрати МФО, перейти на офіційну сторінку сервісу та заповнити заявку. Після обробки даних та прийняття схвального рішення по кредиту, гроші будуть переведені на картку вже за декілька хвилин.

Автор:
Останні новини
02.05.2024, Четвер
01.05.2024, Середа
30.04.2024, Вівторок
29.04.2024, Понеділок
28.04.2024, Неділя
27.04.2024, Субота
26.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward