Гороскоп на 4 лютого за картами Таро

event 16:33 Четвер 03 Лютого 2022 БЛОГ

Деякі представники зодіаку будуть перебувати на межі, але їм доведеться витерпіти всі негаразди максимально спокійно, тому що наприкінці дня ситуація утвориться і допоможе зрозуміти щось важливе для себе.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

ОВЕН – Четвірка кубків

Схоже, сьогодні ви будете витати у мріях. Випала дуже цікава карта. Карта Четвірка кубків – символ вичерпаності, завершеності чи втрати інтересу до того, що є. Це знак розчарування. Карта в розкладі на п’ятницю має двояке значення. З одного боку, саме незадоволеність штовхає нас уперед, не дає засиджуватися на одному місці.

ТЕЛЕЦЬ – Шістка Жезлів

Гороскоп на сьогодні по Таро обіцяє вам тріумф, велику перемогу! На карті зображено воїна, який довго боровся з ворогами, витратив чимало сил, пожертвував багатьом і, нарешті, отримав свою нагороду та звання переможця. Ваш успіх абсолютно заслужений. Але є тут і зворотний бік медалі. Зверніть увагу на жорсткий вираз обличчя головного героя.

БЛИЗНЮКИ – Сонце

Карта Сонця виражає любов до життя, оточуючих і впевненість у майбутньому. Близнюки, гороскоп на п’ятницю каже: вам пощастило – на представників знака чекає або нове кохання, яке обіцяє стати тим єдиним і на все життя, або важлива новина від вашої другої половинки. Крім цього, вас доля порадує і перспективами у діловій сфері: напевно ви отримаєте якусь привабливу пропозицію, від якої просто не в змозі відмовитись.

РАК – Паж мечів

Карта Паж мечів символізує потяг до всього нового та незвіданого. Можливо, сьогодні на вас чекає якась дуже цікава інформація, яка проллє світло на все, що відбувалося раніше, що так дивувало. Ваша допитливість зросте в рази, проте будьте обережні, інакше можете бути славним пліткарем і “пустословом”. Водночас, Таро вказує на ризик критики на адресу Раків.

ЛЕВ – ВЕЖА

Вежа попереджає Львів про майбутні небезпеки, які можуть торкнутися ділового, побутового чи особистого життя. Щось може статися цього дня, і це геть-чисто виб’є вас зі звичного ритму. При чому все, що відбувається, спровоковане вами самими. Настають істотні зміни, можливо небажані і, швидше за все, раптові, але, тільки розчистивши собі шлях, можна рухатися вперед. Гороскоп на завтра пророкує, що вам доведеться набратися сил, прибрати подалі свої комплекси та принципи, а також переступити всі перешкоди.

ДІВА – Четвірка жезлів

Четвірка жезлів символізує гармонію, спокій та нові знайомства, які подарують вам душевне тепло та моральне задоволення. Вам належить сьогодні сказати правду людині, яку ви боялися або побоювалися раніше. Тільки пам’ятайте, головне – не лицемірити та не ховати свої спірні сторони. Якщо ви усвідомлюєте, що хочеться зробити щось хороше, нехай воно буде цілком божевільним та незвичним, робіть це з чистим серцем та позитивним настроєм.

ТЕРЕЗИ – Смерть

Карта Смерть – дуже лякає, але при цьому в розкладі для Терезів вона сьогодні неймовірно позитивна. Смерть означає стрімкі зміни на краще, прихід у життя чогось нового та духовне відродження. Гороскоп на завтра каже, що добіг кінця тривалий життєвий цикл, і настав час для нового. Ви сповнені надій на майбутнє, і це не марні надії.

СКОРПІОН – Лицар кубків

Цей день може відбутися під знаком романтики. Ви можете зустріти людину, перед шармом і чарівністю якої просто не зможете встояти. Або цей шарм випромінюватимете ви самі. Можливе освідчення в коханні, або ж заохочення службовою частиною життя, і воно теж буде пов’язане з особистими симпатіями до Скорпіонів. Ще одне значення карти – прояв таких якостей, як співчуття, доброта, готовність допомогти.

СТРІЛЕЦЬ – Сімка кубків

Цей день може бути пов’язаний із морем позитивних емоцій. Ви будете захоплені, натхнені, зацікавлені новими ідеями, людьми та проектами. Вам захочеться негайно продати все задумане. Але Таро попереджають: сьогодні не можна вірити нічого – ні чужим словам, ні власним відчуттям. Це – ілюзія та обман.

КОЗЕРІГ – Туз денаріїв

Сьогодні вам буде надано допомогу вищих сил у повній мірі. Ця карта присвячена насамперед речам матеріальним: фінансам, заробітку, майну, здоров’ю. У всіх починаннях, пов’язаних з цими сферами, на вас чекає успіх. Гороскоп на п’ятницю радить: постарайтеся запланувати якнайбільше, це принесе вам низку нових перемог.

ВОДОЛІЙ – Паж денаріїв

Цей день може дати вам нові перспективи фінансового або кар’єрного плану. Можуть надходити дуже цікаві пропозиції щодо підвищення по службі, або начальство вирішить якось заохотити вас. У будь-якому випадку цей день принесе підвищення вашого соціального статусу. Всі вони заслуговують на довіру і ведуть до успіху.

Читайте також: Гороскоп на 4 лютого: що чекає на Діву, Водолія та інші знаки Зодіаку

РИБИ – Туз Кубків

Цей день обіцяє багато позитивних емоцій. Сьогодні ви захочете любити та бути коханими, можливо навіть зав’язати нові романтичні стосунки. Якщо в особистому житті у вас уже все склалося, джерелом натхнення вам може стати нова справа, якій ви захочете присвятити свій час. Гороскоп по Таро на завтра рекомендує виявляти фантазію та творчий підхід, а також використати цей день, щоб відновити стосунки, які раніше похитнулися.

Джерело

Стати автором!
Якщо Ви хочете вести свій блог на сайті Час-Дій, напишіть нам: [email protected]

Автор:
Останні новини
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward