Гороскоп для усіх знаків зодіаку на 28 серпня: Телець буде роздратованим

event 18:27 Субота 27 Серпня 2022 БЛОГ
goroskop1

Цей день астрологи радять провести активно, але з обережністю. Не потрібно надмірно витрачати свою енергію.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Овен

Сьогодні представники знака можуть стати жертвою свого перфекціонізму: не варто намагатися досягти ідеалу і щось доводити начальству – побережіть сили й нерви. Хоча енергія і буде бити через край, потрібно тільки вчасно направляти її в потрібне русло.

Телець

Спілкування з людьми сьогодні навряд чи принесе задоволення: люди будуть потраплятися не дуже приємні. З цим треба просто змиритися і не звертати уваги на всяких неприємних особистостей.

Близнюки

Головний ворог для представників знака сьогодні – їхні власна заздрість. Вона може підштовхнути на необдумані витрати, які згодом обернутися самоїдством і почуттям роздратування.

Читайте також: У Мелітополі партизани жорстоко покарали окупанта, який чіплявся до неповнолітньої (ВІДЕО)

Рак 

Щоб день не пройшов у безперспективній гонитві за всім і відразу – варто з самого ранку чітко визначитися з пріоритетами, і вже на цій основі будувати свої плани. Інакше вечір доведеться присвятити самокритиці та жалю про марно проведені вихідні.

Лев

Поганий день для рішень фінансових і судових питань: не варто зараз затівати скандали і звертатися до суду.

А ось у чому представникам знака буде везти, так це у справах амурних.

Діва

Сьогодні не можна піддаватися ревнощам. Боротися з нею потрібно всіма доступними засобами: можна перемикнутися на генеральне прибирання або, наприклад, сходити за покупками.

Терези

Для представників знака це конфліктний день. Тому надлишки внутрішньої енергії краще направити на щось мирне і творче – на зарядку, прибирання, готування чогось смачненького для себе коханого.

Скорпіон

Сьогодні представників знака може відвідати відмінна, але, на перший погляд, надмірно ризикована ідея. Не варто відразу від неї відмовлятися: справа пахне великими грошима, і ці гроші варті ризику.

Стрілець

Хороший результативний день. Тому не варто витрачати його енергетику на щось дрібне – краще нарешті завершити один із трудомістких проєктів або розв’язувати найзубожіліше питання, що давно не дає спокою.

Козоріг

Сьогодні представникам знака захочеться з кимось позмагатися, щось довести оточуючим. Якщо мова не йде про азартні ігри – то не варто гасити такі пориви: результати вас порадують.

Водолій

Любовний гороскоп попереджає Водолія про неприємності: сьогодні вам можуть дати привід для ревнощів. Але якщо піддатися цьому почуттю – то нічим хорошим це не закінчиться.

Буде складно тримати себе в руках, але краще побити подушку і піти поплакатися другові – ніж почати з’ясовувати відносини саме в цю місячну добу.

Риби

Відмінний день для творчості й відпочинку. Але займатися варто лише тим, до чого лежить душа. Тоді й день пройде плідно і в радість.

Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
21.03.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward