День сім’ї 2022: історія свята, традиції та привітання

event 11:18 Субота 14 Травня 2022 БЛОГ
сім'я

Міжнаро́дний день сім’ї́ — міжнародний день, що відзначається в системі Організації Об’єднаних Націй. Цей день щорічно святкується 15 травня.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Історія свята

Запровадження свята було викликано стурбованістю світової спільноти сучасним становищем родини та її значенням у процесі виховання покоління, що підростає. 20 вересня 1993 року відповідно до резолюції Генеральної Асамблеї ООН було запроваджено Міжнародний день сім’ї, який святкується щороку 15 травня. На думку генерального секретаря ООН Кофі Аннана, коли зневажаються основні права однієї сім’ї — єдність всієї людської сім’ї, членами якої вони є, перебуває під загрозою. 

Прикмети

  • Соловей співає, весну проводжає, а літо зустрічає.
  • Якщо схід ясний — літо буде дощовим.
  • Соловей всю ніч співає, наступний день буде сонячним.
  • Соловей завжди перестає співати перед негодою.
  • Теплий день15 травня — буде небагатий урожай хліба.
  • Якщо зацвіла черемха і солов’ї заспівали, то слід очікувати двотижневого похолодання.

Що не можна робити в цей день

  • Не можна сваритися і ображатися.
  • Не варто витрачати багато грошей.
  • Не рекомендують виносити сміття.

Привітання

***

Вітаю з Міжнародним днем сім’ї! Бажаю величезного сімейного щастя, душевності, любові, ніжності, турботи та уваги. Нехай почуття єднання і привітності завжди гріє вас в будь-яку погоду, в будь-який час року. Бережіть один одного і будьте щасливі!

***

Сім’я – це найдорожчий і найцінніший скарб. Тому в Міжнародний день сім’ї бажаю, щоб родина була тихою і затишною гаванню. Нехай підтримка найрідніших допомагає впорається з будь-якими труднощами. Нехай всередині сім’ї буде мир і любов!

***

Немає міцнішого на землі союзу, ніж щаслива і дружна сім’я. Це і початок нового життя, і продовження прекрасного роду, і шанування святості традицій. Сім’я – це найбільше щастя, яке людина може створити сама. Сьогодні, в Міжнародний день сім’ї, мені хочеться побажати: нехай дитячий сміх лунає всюди, а рідні будуть вірною опорою. Нехай вас завжди зігріває тепло любові. Бажаю вашій родині бути квітучою, дружною і згуртованою. Добробуту і добра всім родинам!

Читайте також: Як почистити праску в домашніх умовах: поради господаркам

***

Справжня цінність в житті – це рідні та близькі люди. Вітаю з Днем сім’ї та бажаю взаєморозуміння, щастя, райдужних планів і безлічі цікавих занять. Нехай сім’я завжди буде міцною скелею, захистом від негараздів і розрадою в неприємностях. Любові, краси, доброго майбутнього, достатку і спільного розвитку!

***

Без перебільшення можна сказати: сім’я – це найважливіше, чим багата людина. Опора, тил, підтримка, розуміння. Нехай же сьогодні кожен згадає про своїх рідних і близьких, подзвонить, напише, привітає і порадіє за те, який скарб у нього є. З міжнародним днем сім’ї, дорогі!

Теги:
Останні новини
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward