17 грудня – День працівника державної виконавчої служби (привітання)

event 16:05 Четвер 16 Грудня 2021 БЛОГ
феміда

В Україні День працівника державної виконавчої служби – це професійне свято, яке відзначають 17 грудня.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

До 22 липня 2009 року в Україні не існувало такого професійного свята як День працівника державної виконавчої служби. Однак, завдяки названому Указу Президента Ющенка, таке свято з’явилося.

Державна виконавча служба відіграє важливу роль у суспільному житті країни. Організація своєчасного, повного і неупередженого виконання рішень відповідно до законів України, саме це важливе завдання стоїть перед органами державної виконавчої служби. А щоденна копітка робота працівників виконавчої служби захищає конституційні права та свободи громадян, сприяє зменшенню несправедливості, слугує тому, аби найвищі цінності були незаперечними і надійно захищеними.

Робота державного виконавця складна і відповідальна – довіряючи їм, громадяни щодня розраховують на їхню сумлінність та неупередженість.

Історія свята

Свято було засноване з метою відзначити високі заслуги співробітників виконавчої служби перед українською державою в забезпеченні виконання рішень судів усіх рівнів, оцінити вагомий внесок у дотримання принципів законності та гуманізму, як основних орієнтирів української державності. Цей день святкують усі працівники, які відповідають за чітке, неупереджене, своєчасне виконання рішень судів різних ступенів. Це часто буває нелегко, і лише найсправедливіші, найгуманніші та безкомпромісні представники цієї професії, гідні бути для українських громадян “рукою закону”, кожну секунду зміцнювати віру народу в непохитність і силу державного законодавства. 

Привітання

***

Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем працівника державної виконавчої служби! Виконання судових рішень – це важлива державна робота, що вимагає високої професійної відповідальності та моральних якостей. Нехай професійні зусилля працівників державної виконавчої служби будуть винагороджені довірою і повагою громадян України!

***

Висококваліфікована і сумлінна робота державних виконавців є запорукою належного і своєчасного виконання рішень судів, третейських судів та інших органів, а також посадових осіб відповідно до законів України. Швидке виконання рішення суду підвищує ефективність правосуддя, сприяє втіленню законів у життя, охорону прав, свобод і законних інтересів громадян. Бажаю Вам успіхів у благородній справі служіння народу України, безумовного дотримання букви закону, мудрості, професійних досягнень. Нехай кожен день Ваше життя буде радісним і щасливим, а в сім’ях панує благополуччя та затишок.

***

Вітаю Вас з професійним святом – Днем працівника державної виконавчої служби! Нелегку професію обрала для Вас доля, поставивши за мету зробити суспільство кращим, забезпечуючи реалізацію державної політики у сфері виконання рішень судів та інших органів. Бажаю Вам високого професіоналізму, почуття відповідальності в утвердженні справедливості і законності в суспільстві, успіхів у цій нелегкій, але такій необхідній справі, міцного здоров’я, великого родинного щастя, добра і благополуччя.

***

Сердечно вітаю з професійним святом працівників виконавчої служби! Виконавча служба відіграє важливу роль в суспільному житті країни, в питаннях забезпечення виконання рішень судів. Ваша щоденна кропітка праця захищає конституційні права і свободи громадян. Нехай ваші професійні зусилля будуть винагороджені довірою і повагою громадян!

***

Дорогі колеги! Сьогодні, в наше професійне свято я хочу подякувати вам за повсякденну копітку працю. Упевнений, саме завдяки вашим зусиллям, наше підприємство з його колосальним потенціалом, зможе гідно проявити себе в найближчому майбутньому!

Зі святом вас, дорогі колеги! Найкращі побажання вам, вашим рідним і близьким! Бажаю щастя , здоров’я і загальних успіхів у розвитку нашого улюбленого підприємства!

***

Дорогі колеги, з найкращими привітаннями в цей святковий день. Бажаю творчих успіхів, високої якості вашої продукції, вдалого процвітання в світі бізнесу. Нехай удача завжди супроводжує вас у всіх ваших справах, а в особистому житті хай буде багато хороших подій.

***

Нехай радість сьогодні буде щирою, як і наші побажання. Бажаємо підвищення зарплати та неурочних премій, бажаємо зменшення роботи та збільшення прибутку. Загалом, нехай буде краще, а вам за це нічого не буде!

***

Шановні колеги! Від імені колективу і від себе особисто дозвольте привітати ваш колектив з професійним святом! Бажаю подальшого розвитку і процвітання …, успіхів у вашій творчій праці, реалізації грандіозних планів і проектів компанії. Міцного здоров’я, щастя і удачі всім співробітникам і їх сім’ям!

***

Дорогі колеги з найкращими привітаннями в цей святковий день. Бажаю творчих успіхів, високої якості вашої продукції, вдалого процвітання в світі бізнесу. Нехай удача завжди супроводжує вас у всіх ваших справах, а в особистому житті хай буде багато хороших подій.

***

Бажаємо Вам на життєвому шляху

Посмішку сонця, неба блакитного!

Бажаємо Вам здоров’я і любові,

І щастя в житті найбільшого!

Нехай роки не засмучують Вас –

Любіть життя, любіть натхнення!

Ще вам побажаємо в цей святковий час,

Щастя й радості в повсякденні!

Читайте також: Які іграшки не можна вішати на ялинку в Новий рік 2022: п’ять “заборонених” прикрас

***

Робота наша непроста, тривожна,

Але ви завжди нам вижити допомагали,

І стало неможливе – можливим,

Ми витримали, разом встояли!

Бережи Вас Бог з надією і любов’ю!

Подужаємо разом важку дорогу,

А досвід, розум, удача і здоров’я

Вам не відмовлять і у всьому допоможуть!

***

Шановні колеги та друзі! У цей прекрасний святковий день, присвячений нашій професії, вітаємо вас і бажаємо, щоб всі ваші професійні амбіції реалізувалися. Щоб робота приносила вам задоволення і радість. Щоб втома була тільки приємною. І щоб новини вас переслідували тільки – хороші. Щоб результати праці були затребувані і корисні безлічі людей. І щоб на шляху до мети нам успішного професійного розвитку і зростання; легкого і безперешкодного руху вперед – до нових успіхів; нового досвіду і нових дивовижних відкриттів; і найголовніше – щоб наша праця була корисна, визнана і оцінена.

***

Дорога подруга! Я вітаю тебе з твоїм професійним святом і хочу сказати тобі, що завжди любила тебе як близьку людину, а тепер ще й пишаюся, що дружу з таким класним професіоналом. У такий день вважаю своїм обов’язком побажати тобі, щоб ти успішно росла і розвивалася в обраному напрямку. Щоб твій професійний шлях був гладким, легким, не надто повільним і радісним для тебе. Щоб ти отримувала від своєї праці все, що ти хочеш отримати і щоб твої зусилля були завжди гідно винагороджені. Щоб збулися всі твої надії і мрії і щоб результати твоєї діяльності ніколи тебе не розчаровувати. Щоб в голову приходили тільки правильні рішення і головне – своєчасні. Загалом, дорога, бажаю тобі твого персонального, професійного щастя і процвітання. Вітаю!

***

Вітаю вас з вашим професійним святом. Знаю, як ви дорожите своєю професією, поважаєте і цінуєте її.

Тому, бажаю довгого вам, щасливого, успішного, плідного професійного життя;

Нехай ваша праця буде завжди гідно оцінена і затребувана;

Щоб ви ще довго дивувалися новим відкриттям у своїй діяльності і не переставали радіти отриманим результатами;

Щоб нові успіхи окриляли вас, а невдачі тільки стимулювали на нові подвиги, а не демотивували;

Ну і звичайно, щоб терпіння не покидало вас і ваших близьких і щоб вони (близькі) приймали вашу працю близько до серця так само, як і ви самі. І звичайно ж, дуже важливо, щоб вони його не тільки приймали, але – розуміли і розділяли.

Джерело

Теги:
Останні новини
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward