“Зі сльозами на очах”: вчений спалив свій диплом і назвав Киву “тотемною твариною” (відео)

event 11:12 Четвер 29 Квітня 2021 ПОДІЇ

У Черкасах Іван Подолян спалив диплом кандидата економічних наук на знак протесту проти отримання нардепом від ОПЗЖ Іллею Кивою наукового ступеня.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Перед тим, як підпалити його, вчений порвав документ. Звернення, під час якого Подолян ледь стримував сльози, він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

Коментар:За всієї моєї поваги до справжніх вчених, з якими мені пощастило спілкуватися і працювати; за всієї моєї вдячності людям, які відчинили для мене двері до київської спільноти вчених… мені огидно залишатися, навіть формально, частиною спільноти, яка остаточно зганьбила себе“, – сказав він.

Подолян додав, що спільнота демонстративно відмовилась дотримуватися стандартів якості, без яких наука втрачає сенс.

Коментар:Я не хочу стояти в одному ряду з цією…”тотемною твариною“, – сказав він про Киву.

Картинка вийшла десь така ж розмазана, як і я сам, вибачайте. Давно так не накривало.При усій повазі до справжніх науковців, з якими мені поталанило спілкуватися і працювати. При усій моїй вдячності людям, які відкрили для мене двері до київської наукової спільноти і дали можливість проявити свої таланти. Мені огидно залишатися, навіть формально, частиною спільноти, яка остаточно збезчестила себе, демонстративно відмовившись тримати стандарти якості, без яких наука втрачає сенс.#некандидатнаук

Опубликовано Іваном Подоляном Вторник, 27 апреля 2021 г.

Нагадаємо, що раніше свій диплом кандидата медичних наук у Львові спалив Олександр Ябчанка. Так він також протестував проти того, що Кива захистив свою кандидатську дисертацію. У відповідь нардеп назвав того “галицьким нацистом”.

Джерело: сайт Obozrevatel

Читайте також: Alyona Alyona здивувала фоловерів яскравою пародією на Гордона (фото)

Останні новини
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward