Жінки з цими іменами є найбільш сварливими

event 10:35 Вівторок 21 Березня 2023 БЛОГ

Доля людини, її поведінка, схильності і погляди на життя частково залежать від імені, даному при народженні, пише уніан

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Розповідаємо про жіночі імена, власниці яких – найбільш сварливі. З такими непросто жити і будувати сім’ю. 

Тетяна

Всі Тетяни впевнені, що вони – головні в родині. Вони прагнуть командувати, змушувати оточуючих робити так, як завгодно їм. Хтось це терпить, а хтось не стане миритися з тотальною неповагою з боку партнерки. 

Тетяни “заводяться” дуже швидко – через одне слово, яке їм не сподобалося, вони можуть влаштувати цілий скандал. При цьому себе вони позиціонують як жертву, чию думку нібито не хочуть розуміти і враховувати. 

Читайте також: Чи очікувати знову на морози? Синоптики розповіли, якою буде погода в кінці березня

Ірина

Іра – та ще скандалістка. Власниці цього імені постійно чимось незадоволені. Зустріти їх в гарному настрої – велика рідкість. 

Ірини дуже часто брешуть, пліткують, поширюють чутки, а коли їм в цьому дорікають, вони починають відстоювати свою честь замість того, щоб визнати помилку і вибачитися. Звичайно, це подобається далеко не всім. 

Світлана

Часто Світлани працюють в сфері послуг, тому вони – це та сама продавчиня в магазині біля будинку, яка може нахамити зранку, або касирка в супермаркеті, яка грубо спілкується зі своїми клієнтами. Якщо у Свєти поганий настрій, то вона обов’язково зіпсує його всім навколо своїми докорами і скандалами. 

Марина

Всі Марини – дуже уважні і скрупульозні. Саме тому, бачачи чужу помилку, вони неодмінно на неї вкажуть, ще й пригадають людині її колишні невдачі. У скандалах з другою половинкою володарка імені часто виступає ініціатором, може ображати, принижувати, тиснути на болюче не розуміючи, що нормальна людина терпіти таке ставлення до себе не стане.

Теги: імена
Останні новини
01.05.2024, Середа
30.04.2024, Вівторок
29.04.2024, Понеділок
28.04.2024, Неділя
27.04.2024, Субота
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward