“Запасайтесь теплими речами та електрогенераторами”: Третяк розповів, яким буде опалювальний сезон цього року

event 10:35 П’ятниця 22 Липня 2022 РІВНЕ
tretiak

Сьогодні зранку мер міста Олександр Третяк записав коротке відеозвернення, де розповідав про важливі питання на сьогодні. Одним із них був опалювальний сезон, який за його прогнозами буде дуже важким.

Мер міста закликав “запасатись теплими речами й генераторами”. Якщо ви проживаєте в багатоповерхівці, варто засклити вікна, утеплити будинок та надвірні рами.

Також, він звернувся до “Рівнетеплоенерго” та голів ОСББ, з дорученням скласти акти готовності житлових будинків до опалювального сезону, до 1 вересня.

“Буде складна зима. На жаль, є прогнози, що в тих регіонах, де йдуть прямі бойові дії, зокрема Луганщина та Донеччина – взагалі не буде опалювального сезону. Це може викликати великий потік переселенців до нас. Готуємось до того, що можуть приїжджати переселенці на зимовий період”, – прокоментував Третяк.

На альтернативне паливо, рівняни поки що переходити не будуть, тому що воно значно виросло у вартості. Ціни на газ нині штучно тримають на одному рівні, тому ним і продовжимо користуватися. 

“Подачу тепла у медичні установи Рівного нині здійснює “Еско-Рівне”, яке має частину приватних інвестицій. Сучасні умови спонукають вивчити можливість у надзвичайному випадку “переключити” наші лікарні до інших котелень. Тож маємо над чим працювати”, – йдеться у його дописі на цю ж тему на фейсбуці.

Читайте також: Чотириденна магнітна буря в липні: що очікувати?

Досі не відомо, як буде здійснюватися компенсація за тарифами. Цього року виплачували її з міського бюджету, що суттєво вдарило по нашій скарбниці.

Останні новини
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
11.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward