Визначено переможця конкурсу бізнес-ідей “40 000 грн на твій STARTUP”

event 18:25 П’ятниця 21 Серпня 2020 ПОДІЇ

Нещодавно нардеп від Рівненщини Дмитро Соломчук оголосив конкурс стартап проєктів для рівненської молоді. Сьогодні відбулося фінальне представлення бізнес-планів та визначення переможця.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Сьогодні, 21 серпня, учасники захищали свої бізнес-проєкти перед суддями в рамках конкурсу “40 000 грн на твій STARTUP”. На подію були запрошені місцеві підприємці, які давали поради учасникам.

Менторську підтримку кожному учаснику та 40 000 грн на започаткування власної справи переможцю надав нардеп від Рівненщини Дмитро Соломчук.

Коментар:У нас в місті багато молодих талановитих людей. Значна частина з них прагне започаткувати свій стартап та розвивати власну справу. Більшості з них потрібен лише невеликий поштовх – фінансова підтримка або порада. Ми започаткували такий конкурс аби надати їм таку підтримку“, – прокоментував Дмитро Соломчук.

Переможцем конкурсу став Цимко Тарас, який володіє навичками стародавньої професії – сажотрус. За отримані кошти переможець планує придбати спеціальне обладнання для роботи та отримати освіту за цією професією.

Коментар: Послуги такого спеціаліста потрібні кожному, хто мешкає у своєму будинку. Обслуговування вентиляції та димоходів – необхідна та складна справа яка потребує спеціальної освіти та якісного обладнання. Ми єдині хто представляє Україну на міжнародній арені в напрямку обслуговування димарів“, – розповідає переможець конкурсу.

Нагадаємо, завданням сажотруса є перевірка та очищення димоходу в печі, каміні, топці котла для вільного виходу продуктів згоряння, а також систем вентиляції.

Ознайомитися з професією Тараса та виконаними роботами, можна за посиланням.

Читайте також: “Вузькотротуарка” і зупинка без даху”: нардеп показав реконструйовану вулицю в Рівному (відео)

Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward