“Вибили зуби та били прикладом”: на Київщині окупанти зґвалтували вагітну жінку (ФОТО, ВІДЕО)

event 11:25 П’ятниця 04 Листопадаа 2022 Суспільство

У березні 2022 року, коли певна частина Київщини була під окупацією, російські військові масово вчиняли нелюдські злочини стосовно українців. Однією із їхніх жертв стала вагітна жінка, яку вони зґвалтували. внаслідок чого та втратила дитину. 

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції Київської області. 

У березні цього року потерпілу на вулиці перестріли троє окупантів, які були у стані алкогольного сп’яніння. Жінка розповідає, що вони зайшли у подвір’я ціленаправлено шукати жертву. 

Вони запропонували їй випити, проте жінка одразу відповіла, що вагітна і їй не можна. Після цього, вони почали розпитувати про місцеперебування українських військ та чи має вона знайомих у ЗСУ.

“Я вже тоді зрозуміла, що мене або уб’ють, або будуть знущатися. Я казала: “Ну, будь ласка, я вагітна. Не чіпайте!”, але мені дали автоматом по спині, типу “Підйом”. Я зайшла в будинок і зрозуміла, що мене будуть ґвалтувати… Він почав роздягатися, а я стояла на колінах і благала (ред.)”.

Потерпіла.

Не зважаючи на прохання жінки, не чіпати її, нелюд вдарив її прикладом у зуби, через що ті випали. Опісля її зґвалтували та побили двоє солдатів, не зважаючи на кровотечі й непритомний стан потерпілої. Третій “товариш” стояв біля входу в будинок та пильнував, щоб ніхто не увійшов.

На наступний день, у жінки стався викидень. Вона була на 3 місяці вагітності.

Поліцейські Департаменту захисту інтересів суспільства і держави та слідчі Головного слідчого управління Національної поліції України встановили ще двох російських військових, які причетні до цього та інших злочинів на території Київської області. 

Поки що відомо про особу одного злочинця, а іншого ґвалтівника ще шукають. Наразі є інформація, що обом фігурантам 21 рік й вони родом з Челябінську (рф).

“В ході розслідування встановлено, що до цих злочинів причетні військовослужбовці 6-го танкового полку військової частини 93992 (Чебаркуль) 90 танкової дивізії центрального військового округу збройних сил рф”.

Пресслужба Нацполіції.

Двом військовослужбовцям – одному ґвалтівнику і тому, що “стояв на варті” – оголошено про підозру у порушенні законів та звичаїв війни за ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України.

Їм загрожує до 12 років ув’язнення.

Останні новини
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward