Встановлено особу зрадника з Харківщини, який катував струмом місцевих мешканців

event 12:58 Четвер 02 Лютого 2023 ПОДІЇ
kat

Встановлено особу поліцейського з Харківщини, який перейшов на бік ворога та катував електричним струмом місцевих мешканців.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS

Під час окупації м. Балаклія Ізюмського району експоліцейський добровільно пішов на співпрацю з російськими загарбниками та погодився працювати у так званій “Народній міліції”. 

Так, на початку травня за його наказом “народні міліціонери” приїхали до місцевого мешканця та примусово відвезли його до псевдоправоохоронного органу. Зрадник намагався вибити з чоловіка інформацію про осіб, які збувають наркотики у Балаклії, щоб показати “новій владі”, як ефективно працює “народна міліція”. Аби чоловік розповів все, що йому відомо, на нього вдягнули кайданки та за допомогою спеціального пристрою катували електричним струмом.

Крім того, експоліцейський патрулював місцевий ринок та супроводжував співробітницю ринку під час вимагання та передачі грошей для окупантів від продавців. 

Читайте також – Викрито колаборантку з Херсонщини, яка допомагала окупантам збирати податки з місцевих мешканців

Отримавши від окупаційної адміністрації достатній рівень довіри, зрадник спочатку обійняв посаду “командира отдела патрульно-постовой службы Балаклейского отдела полиции Изюмского района”. А згодом став і керівником. 

Підвищення він отримав невипадково. Місце керівника “народної міліції” було вакантним через те, що попередній очільник став “мером” окупованого на той час м. Ізюм. 

Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward